Skip to main content

Hanya di China - Taman Khas Untuk Pasangan Gay Berdating

Ini merupakan sebuah taman khas di China untuk pasangan gay berdating sesama mereka. Jangan tak tau, kat Malaysia pun dah ada..boleh rujuk sini untuk baca lebih lanjut (klik). Bezanya dengan di Malaysia, taman kat China ni beroperasi 24 jam, berbanding kat Malaysia yang beroperasi pada lewat malam. Aneh sungguh dunia ni...lelaki dengan lelaki pun jadi kerja ke?
source: http://carigold.comComments

  1. Zaman sekarang aneh-aneh aja,masa menykai sesama jenis.Dan makin banyak orang yang menyukai sesama jenis

    ReplyDelete
  2. Searching for the Ultimate Dating Website? Create an account to find your perfect match.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.