Skip to main content

Bloglist BillyInfo Dilancarkan





Encik Billy bakal melancarkan senarai bloglist en. Billy tidak lama lagi. Sebelum ni, Encik Billy tak berminat nak letak sebab tak nak page ni menjadi crowded. Itu dulu. Tapi sekarang ni sebab nak memudahkan en Billy mengetahui update2 terkini para bloggers, baru terfikir nak letak.

So, sekarang ni en Billy sedang mengumpul senarai blog yang ingin dimasukkan ke dalam senarai bloglist BillyInfo. Kepada korang/ sesiapa yang ingin dimasukkan ke dalam senarai bloglist BillyInfo, bolehlah meningggalkan url blog anda di ruangan komen dan akan dimasukkan ke senarai bloglist kemudian nanti.

Ianya tanpa syarat. 

Tetapi adalah molek juga kiranya anda juga memasukkan blog BillyInfo ke senarai bloglist anda. Barulah orang kata fair and square..kan3?

So, marilah join senarai bloglist saya.. :))

Comments

  1. http://lemocbongok.blogspot.com/



    cheers

    ReplyDelete
  2. http://modulaoblongata.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. fara nak :)

    http://miszfarasakura.blogspot.com/

    nanti fara masukkan billy dalam bloglist fara :)

    ReplyDelete
  4. http://www.momentofcouple.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. saya budak baru belajar :)
    add saya sekali http://rehanypark.blogspot.com/

    thank you!^^

    ReplyDelete
  6. n 1 more thing sy lupa...sy dh lama letak billyinfo dlm bloglist sy...ngeee~~~~~(poyo ckit)=)

    ReplyDelete
  7. nak join =)

    http://orchidlover-nabillanasir.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. http://snippethariini.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. salam ni wajib nih..as a loyal reader n commentator of ur blog! ^^ hehehee..tqvm ncek billy!

    http://sizzlingsuzai.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. http://shakiddo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. http://brokenterompah.blogspot.com/

    ko punya dah letak dalam terompah gagah...
    sekian..

    ReplyDelete
  12. nak join gak..heee~

    http://nurkimaderes.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. salam..terima kasih kerana sudi ke blog saya..tinggal jejak jugak kat sini

    http://surisolehah76.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. http://homecominghome.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. rebanitik.blogspot.com

    yeaahh!!

    ReplyDelete
  16. http://discoverabouthealth.blogspot.com

    lemme in ur list..pls..=)

    ReplyDelete
  17. http://mynameislianakhamis.blogspot.com/

    peace..! (^_^)v

    ReplyDelete
  18. http://sripanggung.blogspot.com

    kte dah lama dah buh blog emcik billy kat blog kte.. :)

    ReplyDelete
  19. Marilah bersama-sama bongkarkan!
    http://plantsteviatruth.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. hi billyinfo,

    join ur bloglist ...

    http://ummihanie.com

    FYI,i add ur link at my bloglist page here ;

    http://mysecondlink.blogspot.com

    thanx :)

    ReplyDelete
  21. Nak join juga...bloglist exchange..bagus ni..

    here is my link:
    http://borosdiaralom.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. roha:http;//yahoo.com

    ReplyDelete
  23. maseh sempat?

    http://akubersamacahya.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. nak join gak...buleh kan...^_^

    http://anisahnajiyyahchan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. join2..
    dah lama letak bloglist billyinfo
    http://qesahqaseh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. http://msniaawal.blogspot.com/

    follow my blog!!!

    ReplyDelete
  27. http://nadhirah1989.blogspot.com

    tq

    ReplyDelete
  28. linkblog saya...

    http://tiara-ilmi-qurratuaini.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. nak join gak xpeke...hihi..=)

    http://shasilencesolace.blogspot.com/

    ReplyDelete
  30. saya pun mahu juga

    http://zubir5588.blogspot.com

    ReplyDelete
  31. sebagai renungan

    http://sebagairenungan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  32. nk jugah..hehe..

    http://secretoflife69.blogspot.com/

    ReplyDelete
  33. join. thanx :)

    http://lembupadat.blogspot.com

    ReplyDelete
  34. http://ferrez-blog.blogspot.com/

    hehehe

    ReplyDelete
  35. sy mau join jugak..

    http://secretoflife69.blogspot.com/

    ReplyDelete
  36. join gak! ;)
    http://tirana91.blogspot.com/

    ReplyDelete
  37. nak join
    http://kinoko-code.blogspot.com/

    ReplyDelete
  38. nak!!!!

    http://nurulafifazahari.blogspot.com

    ReplyDelete
  39. nak jugak!


    http://kuntumkenyalang.blogspot.com/p/blog-list.html

    ReplyDelete
  40. http://zielamuhammad.blogspot.com

    ReplyDelete
  41. http://juwairiahjamaludin.blogspot.com/

    tq :)

    ReplyDelete
  42. nak join gak lah
    http://duniaapeez.blogspot.com/
    :)

    ReplyDelete
  43. http://missgojess.blogspot.com/

    tq

    ReplyDelete
  44. http://klik-aje.blogspot.com/

    ReplyDelete
  45. http://klik-aje.blogspot.com/

    ReplyDelete
  46. http://www.chepahilahussein.blogspot.com

    ReplyDelete
  47. why above FBshare button and twitter not function..?

    ReplyDelete
  48. http://honeyzhasdi.blogspot.com

    ReplyDelete
  49. http://selongkar10.blogspot.com/

    Thank Billy.. :+ Sharing Is Caring.. ;_

    ReplyDelete
  50. http://tintamtom.blogspot.com/

    ReplyDelete
  51. http://mysyah-holiday.blogspot.com

    Semoga dpt mengeratkan silatulrahim...

    ReplyDelete
  52. http://nlyann.blogspot.com
    http://yentoisalive.blogspot.com

    ReplyDelete
  53. http://kentutberapiapi.blogspot.com/

    thx!

    ReplyDelete
  54. http://aqmillambung.blogspot.com/p/linking-lambung-jejak-anda.html




    Tinggalkan Jejak Anda Disini| by Aqmil Lambung

    ReplyDelete
  55. http://aboutsayaanie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  56. http://liyanakpop1910.blogspot.com/
    follow tau .. sy da follow blog encik billy

    ReplyDelete
  57. Saya dah letak link blog encik billy kat sidebar blog saya yg bertajuk, 'senarai blog rakan'. Harap encik billy dapat letak link blog saya yg [ini] kat senarai bloglist encik billy...

    ReplyDelete
  58. link blog sedara dah letak kat bhgn 'senarai blog rakan' kat KLIK SINI. Harap sedara tak ignore saya yaa...

    ReplyDelete
  59. nak join

    http://nuaryudox.blogspot.com/

    ReplyDelete
  60. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  61. nak jugak..

    http://jomstadi.blogspot.com

    thanx :)

    ReplyDelete
  62. nak join..

    http://wideareas.blogspot.com/

    tq.

    ReplyDelete
  63. Blog saya tak ketinggalan untuk dimasukkan
    http://bisnes24jam.blogspot.com

    ReplyDelete
  64. slm,
    blog hang dh lama kwn letak kt bloglist kwn...

    http://www.mysyah-holiday.com/

    ReplyDelete
  65. As slm...

    sudi-sudilah berkunjung ke blog saya ye...

    http://deriannahijab.blogspot.com

    ReplyDelete
  66. mediabebas.tk
    and
    forshared.tk

    welcome to my blog

    ReplyDelete
  67. Salam Billy and thanks.

    http://relakssminda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  68. http://jebaterawis.blogspot.com/

    ReplyDelete
  69. salam perkenalan..saya newbie di sini...jemput2 la datang melawat blog saya...http://alifabdulrahman.blogspot.com/

    ReplyDelete
  70. nak tumpang sekaki la en.billy ini link blog saya :)

    http://perkongsianceritapanas.blogspot.com/

    kawan2 yang lain boleh la follow ye..
    u follow i, i follow u..
    aauuummm!!!

    ReplyDelete
  71. http://mietography.blogspot.com/

    ReplyDelete
  72. Mengenai luar negara khususnya Switzlerland di mana penulis menetap.

    ReplyDelete
  73. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  74. Hai singgah di Blog saya http://daddydatul.blogspot.com/ , blog billyinfo salah satu rujukan untuk memantapkan ilmu dan penulisan blog saya :)

    ReplyDelete
  75. Selamat berkenalan
    ...website saya lokmanamirul.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Ultraman dan Adik-Beradiknya Dari Masa ke Masa

Ultraman berasal dari Nebula M78. Ia adalah seorang pakar di Space University dan merupakan anggota Space Garrison. Dikisahkan pula, Ultraman turut mempunyai keluarga di planet itu. Ayahnya adalah direktor  Space Security Board dan ibunya adalah guru di sekolah Ultra.