Friday, December 2, 2011

Sekolah Seks Berasrama Pertama di Dunia, Tawar Kaedah Amali





Seorang wanita Sweden membuka sekolah seks antarabangsa pertama di dunia dengan menawarkan ilmu menjadi kekasih yang lebih baik.


Dengan kos kira-kira RM6,900 untuk satu semester, Sekolah Seks Antarabangsa Austria di Vienna itu menerima penuntut yang berminat mengetahui selok-belok menjadi kekasih yang memuaskan pasangan.

Ylva-Maria Thompson menawarkan ilmu menggoda secara praktikal kepada sesiapa yang berminat. Menurutnya, sesiapa saja yang berusia lebih 16 tahun layak menyertai ‘kolej seksual amali pertama di dunia’ itu.


“Penuntut akan tinggal dalam blok penginapan yang bercampur lelaki dan perempuan bagi membolehkan segala ilmu yang dipelajari dicuba,” katanya.

Menurut Ylva-Maria, pendidikan asas yang diberikan bukan berbentuk teori, sebaliknya praktikal.

sumber: hmetro

Entri-Entri Berkaitan.....

15 comments:

  1. tu bukan sekolah .. tu pusat maksiat.. aishh

    ReplyDelete
  2. sekolah maksiat...menunggu bala je...

    ReplyDelete
  3. ASSALAMUALAIKUM,BILLY,
    kpah nak bacakan info2 dari blog ini di radio online gomofm, (nama blog ini akan di bacakan sekali sebagai rujukan..)..Boleh tak? sila hantar respon ke chepahkamal@yahoo.com secepat mungkin, boleh?

    ReplyDelete
  4. oh yaaa..komen2 pun akan kpah bacakan sekali..

    ReplyDelete
  5. ni bukan sekolah..
    ni penambah masalah sosial..

    ReplyDelete
  6. mcm ni pun ader.... dunia dunia....

    ReplyDelete
  7. kalau ade kat malaysia, confirm remaja-remaja rajin datang ke sekolah tu...dah xde isu ponteng lagi :P

    ReplyDelete
  8. pehhh terbaekkkk gempakk gleee... best arg!! hahahaa
    (>.<)

    ReplyDelete
  9. HAHAHA,,,
    GILER KENTAL...
    BUAT LA KAT MALAYSIA..
    NT AKU DATANG ARY2 .CONPEM XMISS

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails