Skip to main content

Sekolah Seks Berasrama Pertama di Dunia, Tawar Kaedah Amali





Seorang wanita Sweden membuka sekolah seks antarabangsa pertama di dunia dengan menawarkan ilmu menjadi kekasih yang lebih baik.


Dengan kos kira-kira RM6,900 untuk satu semester, Sekolah Seks Antarabangsa Austria di Vienna itu menerima penuntut yang berminat mengetahui selok-belok menjadi kekasih yang memuaskan pasangan.

Ylva-Maria Thompson menawarkan ilmu menggoda secara praktikal kepada sesiapa yang berminat. Menurutnya, sesiapa saja yang berusia lebih 16 tahun layak menyertai ‘kolej seksual amali pertama di dunia’ itu.


“Penuntut akan tinggal dalam blok penginapan yang bercampur lelaki dan perempuan bagi membolehkan segala ilmu yang dipelajari dicuba,” katanya.

Menurut Ylva-Maria, pendidikan asas yang diberikan bukan berbentuk teori, sebaliknya praktikal.

sumber: hmetro

Comments

  1. tu bukan sekolah .. tu pusat maksiat.. aishh

    ReplyDelete
  2. sekolah maksiat...menunggu bala je...

    ReplyDelete
  3. ASSALAMUALAIKUM,BILLY,
    kpah nak bacakan info2 dari blog ini di radio online gomofm, (nama blog ini akan di bacakan sekali sebagai rujukan..)..Boleh tak? sila hantar respon ke chepahkamal@yahoo.com secepat mungkin, boleh?

    ReplyDelete
  4. oh yaaa..komen2 pun akan kpah bacakan sekali..

    ReplyDelete
  5. ni bukan sekolah..
    ni penambah masalah sosial..

    ReplyDelete
  6. mcm ni pun ader.... dunia dunia....

    ReplyDelete
  7. kalau ade kat malaysia, confirm remaja-remaja rajin datang ke sekolah tu...dah xde isu ponteng lagi :P

    ReplyDelete
  8. pehhh terbaekkkk gempakk gleee... best arg!! hahahaa
    (>.<)

    ReplyDelete
  9. HAHAHA,,,
    GILER KENTAL...
    BUAT LA KAT MALAYSIA..
    NT AKU DATANG ARY2 .CONPEM XMISS

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.