Skip to main content

Kejadian Gempa Bumi di Itali Adalah Balasan Tuhan Terhadap Perkahwinan Gay - Kata Paderi

Seorang paderi di Itali menyalahkan gempa bumi di negara ini, yang telah membunuh beratus-ratus mangsa dan beribu-ribu lagi kehilangan tempat tinggal, kepada pengiktirafan terhadap perkahwinan Gay di negara itu.


Paderi Giovanni Cavalcoli berkata kejutan seismik gempa bumi itu ialah 'hukuman ilahi' terhadap kesatuan awam homoseks yang  'menyinggung perasaan keluarga' dan 'maruah perkahwinan'.

Beliau membuat komen pada hari di mana kawasan Itali tengah dilanda gempa bumi 6.6 pada skala Richter - yang paling kuat melanda negara itu dalam tempoh 36 tahun.


Beliau menegaskan bahawa gempa bumi itu sememangnya disebabkan oleh 'dosa-dosa manusia

Perundangan di Itali membenarkan perhubungan gay secara sah pada bulan lalu, menjadikan ia negara terakhir di Eropah Barat untuk mengiktiraf undang-undang berkaitan hubungan sejenis.


source: dailymail.co.uk

Comments

  1. terulangnya kejadian pada jaman nabi luth

    ReplyDelete
  2. jika perlakuan zaman dahulu kamu ulangi lagi maka adzabpun akan menimpa kembali

    ReplyDelete
  3. ingat berpedomanlah kepada alquran,inzil yang asli dan taurat yang asli

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.

Hukum Memakan Strepsils Yang Mengandungi Alkohol

Encik Billy terkejut la jugak bila adik en Billy kata haram memakan Strepsils sebab ada alkohol. Dia kata lebih baik makan Fisherman's Friend sebab takde alkohol. En Billy terkejut dan tak percaya. Biar betul? Ya, memang betul! Kalau tengok label kat belakang pek tu memang ada tertulis perkataan alcohol.  So, Encik Billy pun puaslah menjelajah mencari bukti bendahalah Strepsils ni haram dimakan. Dan rumusannya, Strepsils ni hukumnya HARUS dimakan dan tidak berdosa. Sila baca lanjutan artikel ini di bawah jika ingin tahu dengan lebih lanjut.