Skip to main content

(GAMBAR) Kecantikan Negara Bangladesh Yang Ramai Orang Tak Tahu
Tak ramai yang tahu negara Bangladesh ni  sebenarnya mempunyai banyak tarikan alam semulajadi yang menakjubkan. Banyak lokasi menarik yang boleh dikunjungi, tetapi tak ramai antara kita yang berani travel ke sana bukan? Di sini Encik Billy kongsikan beberapa tempat menarik di sana. Manalah tahukan satu hari nanti korang berpeluang melancong ke Bangladesh? ;)


Kawasan pertanian di Dhaka, Bangladesh


Ladang teh di Sylhet, BangladeshSt. Martin Island, BangladeshNational Park, BangladeshCox Bazaar, the world's longest beach, BangladeshShuvolong Waterfall, Rangamati, BangladeshRangamatiKaptai LakeRangamatiShangu river, Thanchi, Bandorban, Bangladesh.Sylhet, BangladeshBuriganga river in Dhaka, Bangladesh
Bandorban, Bangladesh. Remakri Falls -Bandarban, Chittagong, Bangladesh


 Bandarban, BangladeshAmiakum falls, Bandarban, Bangladeshsource: pininterest, google image
Comments

 1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
  Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

  Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

  ReplyDelete
 2. bangladesh belum banyak orang yang tahu

  ReplyDelete
 3. wow sangat bagus sekali is very cool bro

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.

Hukum Memakan Strepsils Yang Mengandungi Alkohol

Encik Billy terkejut la jugak bila adik en Billy kata haram memakan Strepsils sebab ada alkohol. Dia kata lebih baik makan Fisherman's Friend sebab takde alkohol. En Billy terkejut dan tak percaya. Biar betul? Ya, memang betul! Kalau tengok label kat belakang pek tu memang ada tertulis perkataan alcohol.  So, Encik Billy pun puaslah menjelajah mencari bukti bendahalah Strepsils ni haram dimakan. Dan rumusannya, Strepsils ni hukumnya HARUS dimakan dan tidak berdosa. Sila baca lanjutan artikel ini di bawah jika ingin tahu dengan lebih lanjut.