Skip to main content

(GAMBAR) Kecantikan Negara Bangladesh Yang Ramai Orang Tak Tahu
Tak ramai yang tahu negara Bangladesh ni  sebenarnya mempunyai banyak tarikan alam semulajadi yang menakjubkan. Banyak lokasi menarik yang boleh dikunjungi, tetapi tak ramai antara kita yang berani travel ke sana bukan? Di sini Encik Billy kongsikan beberapa tempat menarik di sana. Manalah tahukan satu hari nanti korang berpeluang melancong ke Bangladesh? ;)


Kawasan pertanian di Dhaka, Bangladesh


Ladang teh di Sylhet, BangladeshSt. Martin Island, BangladeshNational Park, BangladeshCox Bazaar, the world's longest beach, BangladeshShuvolong Waterfall, Rangamati, BangladeshRangamatiKaptai LakeRangamatiShangu river, Thanchi, Bandorban, Bangladesh.Sylhet, BangladeshBuriganga river in Dhaka, Bangladesh
Bandorban, Bangladesh. Remakri Falls -Bandarban, Chittagong, Bangladesh


 Bandarban, BangladeshAmiakum falls, Bandarban, Bangladeshsource: pininterest, google image
Comments

 1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
  Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

  Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

  ReplyDelete
 2. bangladesh belum banyak orang yang tahu

  ReplyDelete
 3. wow sangat bagus sekali is very cool bro

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Gaji CEO-CEO Dan Orang Pangkat Besar di Malaysia

PEMIMPIN TERTINGGI


Berdasarkan laporan tahun yang dikeluarkan lewat tahun 2009, berikut nilai gaji pemimpin-pemimpin tertinggi Malaysia:

    Gaji Perdana Menteri – RM 22,826.65 sebulan    Gaji Timbalan Perdana Menteri – RM 18,168.15 sebulan    Gaji Menteri-Menteri Kabinet – RM 14,907.20 sebulan.    Gaji Timbalan Menteri-Menteri – RM 10,847.65 sebulan