Skip to main content

Lelaki Gemuk Yang Berubah Menjadi Cantik GILA

Seorang gadis cantik mengejutkan sesiapa saja yang memandangnya. Bukan sekadar wajah yang cantik, malah bentuk badannya juga mampu mencairkan sesiapa saja. Gadis cantik ini asalnya seorang lelaki gemuk, hanya beberapa tahun berlalu. Perubahan 360 darjah itu mengejutkan seluruh penduduk kampung halamannya. Bukan kerana dia menjalani pembedahan menukar jantina dan pembesaran payu dara, tetapi kerana gadis itu asalnya lelaki gemuk.source: http://www.gempak.org

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Ultraman dan Adik-Beradiknya Dari Masa ke Masa

Ultraman berasal dari Nebula M78. Ia adalah seorang pakar di Space University dan merupakan anggota Space Garrison. Dikisahkan pula, Ultraman turut mempunyai keluarga di planet itu. Ayahnya adalah direktor  Space Security Board dan ibunya adalah guru di sekolah Ultra.