Skip to main content

Hotel Terapung Bawah Laut Yang Menakjubkan di Lautan Hindi

Ia bukanlah hotel bawah laut pertama di dunia, tetapi menjadi yang pertama seumpamanya di Lautan Hindi, antara lautan yang menyimpan misteri terbesar di dunia.


Hotel yang baru dibuka ini dikenali dengan nama 'Manta Underwater Room' yang merupakan sebahagian dari kompleks hotel mewah bertaraf 5 bintang oleh Hotel Manta.di sebuah pulau dikenali sebagai Zemba.


Manta Underwater Room ini dibina pada kedalaman 13 kaki di bawah Lautan Hindi yang tidak jauh dari negara Zanzibar dan Tanzania.

Ia mempunyai 3 tingkat - terdiri daripada balkoni, ruang makan dan bilik bawah air. Kos penginapan adalah kira-kira RM 5000 - RM 6000 semalam.


sumber: dailymailComments

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.