Skip to main content

17 Remaja Wanita Paling Berpengaruh di Dunia

Selena Gomez dipilih sebagai remaja wanita paling berpengaruh dalam dunia hiburan berdasarkan satu kajian yang dibuat oleh majalah Seventeen.


Dalam kajian tersebut seramai 17 orang selebriti wanita telah dipilih antaranya Selena, Miley Cyrus dan Demi Lovato. Selain itu, terdapat juga beberapa bakat baharu seperti Lorde dan Ariana Grande.

Pemilihan ini ditentukan berdasarkan prestasi dan populariti mereka pada tahun 2013. Berikut ini adalah senarai selebriti wanita paling berpengaruh 2013:

1. Selena Gomez


2. Demi Lovato


3. Miley Cyrus


4. Victoria Justice


5. Chloe Moretz


6. Karlie Kloss

7. Gabby Douglas

8. Ashley Rickards

9. Lorde

10. Cara Delevinge

11. Ariana Grande

12. Zendaya Coleman

13. Kate Upton

14. Ariel Winter

15. Abigail Breslin

16. Rose Sonenclar


17. Bridgit Mendler


sumber: mstar Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.