Skip to main content

Gambar Kemalangan Yang Meragut Nyawa Pelakon Fast&Furious Paul Walker (8 Gambar)

Sebagai peminat setia franchais filem Fast&Furious, Encik Billy berasa terkejut dengan berita ini. Dilaporkan bahawa pelakon utama filem ini, Paul Walker maut dalam satu kemalangan di Santa Clarita USA petang semalam. Dalam kejadian itu, kereta jenis Porsche GT yang dinaiki pelakon tersebut serta dipandu rakannya dipercayai hilang kawalan dan melanggar tiang telefon pada pukul 3.30 petang semalam.source: http://www.mirror.co.uk, http://www.nydailynews.com


Comments

 1. Salam En Billy,kenapa semenjak dua menjak ni En Billy tidak banyak menyiarkan artikel baru. Kebiasaannya setiap hari blog ini mempunyai artikel2 yg baru ini tidak saya terpaksa menuggu seminggu untuk mendapatkan artikel yg baru.

  ReplyDelete
 2. to ika diana: yep, smenjak dua menjak ni mmg agak jarang sekali en Billy update blog disebabkan faktor kekangan masa, kesibukan dgn kerjaya dan memenuhi kalendar aktiviti sosial yg tak terkira byknya. But dun worry, isyA lps ni akan back to normal wif at least 1 entry per day seperti sblm ni. Thanks for ur support cik ika :)

  ReplyDelete
 3. Terbaikkk..encik billy

  ReplyDelete
 4. thank you en billy saya akan terus support billy info...

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.