Skip to main content

Iklan-Iklan Paling Pelik Lagi Kelakar Hanya di Malaysia

Mencari calon menantu...hahahah...mungkin dah habis ikhtiar ni...Ini pula mencari calon suamiLagi kes mencari calon isteri...untuk wanita yang ingin menjadi 'Datin'Ini pula untuk mencari pasangan janda...janda tak ada anak boleh, janda anak satu boleh...hua3Mencari driver yang handsome...wow demand siot!Sales girl=penjual gadis?? Wth...Earth for sale!!

Comments

  1. wkwkwkkwkwkwk.. ada-ada saja mereka ini !

    ReplyDelete
  2. iklan pasal sales girl tu penah jumpa. waktu perasan tu terfikir apa yg sedng dimaksudkan dengan banner ni. herm..hahahaha

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.