Monday, November 18, 2013

15 Artis Lelaki Terkacak Malaysia 2013






Berikut ranking artis lelaki terkacak di Malaysia berdasarkan survey di beberapa portal hiburan sepanjang 2013:


15. Zain Saidin



14. Syamsul Yusof



13. Zul Ariffin



12. Hairul Azreen



11. Fahrin Ahmad



10. Fizo Omar



9. Amar Ashraf



8. Ashraf Muslim



7. Redza Minhat



6.  Fattah Amin



5.  Remy Ishak



4. Syahrul Ridzwan



3. Nazim Othman



2. Izzue Islam



1. Azlee Khairi



Adakah anda bersetuju dengan ranking di atas?



Entri-Entri Berkaitan.....

29 comments:

  1. love you mr arrogant!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. wlaupun ranking tu bg aku agak tunggang langgang, at least aku stuju la sume tu brada dlm top15. EXCEPT zul ariffin & syamsul yusof. errr...

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. fattah amin :D.... i like u.. because your face very nice :).... ( ''Playboy'' itu suami aku ),,,huhuhu :D

    ReplyDelete
  5. aeril zafril and aiman hakim redza shud be in the list :p

    ReplyDelete
  6. Orang yang sebenar benar hensem adalah lelaki yang beriman dan melindungi kaum wanita..

    ReplyDelete
  7. ramai dalam senarai diatas saya x kenal..hahaha..
    but, rupa tu ada la..

    ReplyDelete
  8. what?!! Fahrin ahmad should be the first. Ciknek dia besar kot...? Aumm!

    ReplyDelete
  9. fahrin dah tua ranking dye terjunam jatuh or not listed da haha

    ReplyDelete
  10. What? azlee khairi no 1. tak sesuai!
    No 1, sepatutnya Zizan Razak.

    ReplyDelete
  11. No1 sepatunya Azwan Ali...hahaha

    ReplyDelete
  12. ni klu ikut muka klu ikut besar anu siapa agaknye yg no satu...jom senaraikan...hahaha

    ReplyDelete
  13. Mcmana nk kuarkan comment?alu tak reti la

    ReplyDelete
  14. Aaron Aziz ttap no 1...forever

    ReplyDelete
  15. no 1 aaron Aziz
    2 zizan razak
    3 shaheizy sam
    dikenali dari bakat, bukan rupa shj

    ReplyDelete
  16. fattah amin ,i love you, love your smile,i'm melting,love your face ,love 'playboy itu suami aku aka PISA......

    ReplyDelete
  17. fatah amin ensem??? kah kah kah. aku sebagai pompuan geli tengok die berlakon bajet2 ensem konon. lain la adi putra, tengok je pn dah melting..

    ReplyDelete
  18. Review 8TV WORD MVP WINNER Aman-RA #PANTUN100KERAT http://www.soundcloud.com/aman-ra RAPPER HOT JGN TAK TAU !!! ;)

    ReplyDelete
  19. Adoiiiaiii...artis korea lagi hensem...

    ReplyDelete
  20. Mcmmn?? Boleh tahu yg ciknek fahrin ahmad nyerr besar...... huhu....

    ReplyDelete
  21. aku yg no1 ni..hehehee...

    ReplyDelete
  22. 1. Aaron Aziz 2. Keith Foo 3. Izzue Islam 4. Azlee Khairie 5. Sukri Yahya 6. Syahrul Ridhwan 7. Hisyam Hamid 8. Pekin Ibrahim 8.. Fahrin Ahmad 9. Redza Minhat 10. Aeril Zafrel 11. Zul Ariffin 12. Hairul Azreen 13. Arja Lee 14. Hans Isacc 15. Fizo Omar 16. Kamal Adli 17. Adi Putra 18. Remy Ishak 19. Shahezy Sam 20. Farid Kamil...ok tak?

    ReplyDelete
  23. Shahrul Ridzwan macam mka paan!

    ReplyDelete
  24. Syamsul Yusof handsome a

    ReplyDelete
  25. adi putra should be the first.. followed by izzue islam..hehe

    ReplyDelete
  26. Menarik juga senarai lelaki kacak diatas.. :)

    Perkongsian: Menjadi Lelaki Kacak

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails