Skip to main content

Kereta-Kereta Mewah Milik Orang Kaya Arab Yang Terbiar dan Terbuang di Dubai

Orang-orang Arab sang raja minyak memang terkenal kaya raya. Hartanah  dan kereta mewah sudah menjadi perkara biasa untuk mereka. Lihat saja kereta-kereta mewah yang 'dibuang' dan terbiar begitu sahaja di tempat-tempat awam di Dubai. Kereta-kereta mewah ini sebenarnya masih lagi elok dan boleh dipakai, namun mungkin kerana dah terlalu kaya dan dah tak tau nak buat apa dengan duit yang berkepul-kepul, inilah jadinya...


Comments

 1. sayang banget... saya mau tuhkalau dikasih.. hhee

  ReplyDelete
 2. mungkin yang punya orang kaya...ya gk ada apa apa nya lah

  ReplyDelete
 3. mungkin dah bosan dengan kereta,maunya pesawat terbang

  ReplyDelete
 4. If you wanna clash of clans advantage go to http://clashofclanshelper.com/ - you receive free Clash of Clans gems instantly! I just tried that! (w8CtJMCakE)

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Gaji CEO-CEO Dan Orang Pangkat Besar di Malaysia

PEMIMPIN TERTINGGI


Berdasarkan laporan tahun yang dikeluarkan lewat tahun 2009, berikut nilai gaji pemimpin-pemimpin tertinggi Malaysia:

    Gaji Perdana Menteri – RM 22,826.65 sebulan    Gaji Timbalan Perdana Menteri – RM 18,168.15 sebulan    Gaji Menteri-Menteri Kabinet – RM 14,907.20 sebulan.    Gaji Timbalan Menteri-Menteri – RM 10,847.65 sebulan