Skip to main content

Kegilaan Yang Hanya Ada di Dubai

Berkunjung ke Dubai, kita akan berasa seperti kita tidak berada di Timur Tengah kerana keadaan di sana sangat jauh dari kesan negara-negara Arab. Banyak pemandangan menakjubkan yang aneh, luar biasa dan membuat terpana. Seperti contohnya:

Supercar unik yang tidak dapat dikenalpasti jenis dan brandnya ini meluncur laju pada tengah malam di Dubai.Binatang buas seperti Harimau dipelihara secara bebas dan diajak jalan-jalan.Nampaknya, Dominic Toretto dalam filem Fast and Furious pun kalah dengan pembalap jalanan di Dubai iniUnta pun tidak mahu kalah level dengan Mercedes-Benz dan kereta mewah lain
Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.