Skip to main content

Kegilaan Yang Hanya Ada di Dubai

Berkunjung ke Dubai, kita akan berasa seperti kita tidak berada di Timur Tengah kerana keadaan di sana sangat jauh dari kesan negara-negara Arab. Banyak pemandangan menakjubkan yang aneh, luar biasa dan membuat terpana. Seperti contohnya:

Supercar unik yang tidak dapat dikenalpasti jenis dan brandnya ini meluncur laju pada tengah malam di Dubai.Binatang buas seperti Harimau dipelihara secara bebas dan diajak jalan-jalan.Nampaknya, Dominic Toretto dalam filem Fast and Furious pun kalah dengan pembalap jalanan di Dubai iniUnta pun tidak mahu kalah level dengan Mercedes-Benz dan kereta mewah lain
Comments

  1. itulah keunikan dubai dari segala kehidupan glamornya

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.