Skip to main content

Kanak-Kanak 5 Tahun Yang Gemar Bergaya Seperti Lelaki Dewasa (Gambar)

Biasanya, kanak-kanak berusia 5 tahun akan senang mengenakan apa saja baju dan seluar yang disediakan oleh penjaganya. Sama juga halnya dengan Alonso Mateo, namun berbeza dengan kanak-kanak lain seusianya, dia lebih memilih pakaian berjenama dengan gaya fashion yang trendy.


Gaya pakaiannya boleh dikatakan menyaingi anak-anak dalam keluarga Hollywood ternama seperti anak-anak Jolie-Pitt dan Beckham.

Ibunya, Luisa Fernanda Espinosa adalah orang yang bertanggungjawab menjadikan Alonso seorang yang trendy dengan pakaian-pakaian berjenama seperti Tom Ford, Gucci, Dior, Stella McCartney, Little Marc Jacobs dan Dolce & Gabbana.

Gambar-gambar dirinya berposing dengan gaya bak lelaki dewasa, dipamerkan di dalam akaun Instagramnya yang telah diikuti lebih dari 26 ribu followers.

Comments

  1. aku yg dh dewasa ni pun tak bergaya mcm die..kemah ko dik

    ReplyDelete
  2. ini bocah,, kecilnya aja ganteng.. apalagi gedenya kali yah...:)

    ReplyDelete
  3. kecilnya ganteng gedenya tambah ganteng ni bocah

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.