Skip to main content

(GAMBAR) Proton Preve Hatchback Undisguised, Nampak Menarik!

Imej model terbaru Proton memang sudah lama muncul di internet, namun berbeza berbanding sebelum ini, imej terbaru yang bocor di internet ini memperlihatkan gambaran keseluruhan kereta ini tanpa sebarang penyamaran. Pada hemat Encik Billy, rekaan yang ditampilkan Proton kali ini boleh tahan menarik. Kini kita tunggu pula detail spesifikasinya selepas ini....

sumber: http://paultan.org, http://funtasticko.net

Comments

 1. macam honda fit ja

  ReplyDelete
 2. agaknya apa nama proton baru ni yekk..

  ReplyDelete
 3. chevrolet pon iye jugak...~

  ReplyDelete
 4. proton priuk...or proton tinmilo

  ReplyDelete
 5. Kureng la design dia....kalo nk compare dgn model lain yg bkl keluar..

  ReplyDelete
 6. proton preve hatchback 2013 p3-22a....agaknye lah

  ReplyDelete
 7. bila nak keluar proton pahlawan tu?! Tengah menunggu untuk proton lekir!

  ReplyDelete
 8. looking decent not bad lah!

  ReplyDelete
 9. Anonymous ko memang jahat lah..ish ish ish..

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Ayahku Kekasihku - Kisah Benar Anak Bercinta Dengan Ayah Sendiri

Cerita di bawah ni dah lama disiarkan oleh Harian Metro, tapi tak kisahlah, nak share jugak. Cerita yang membuktikan tiada apa yg mustahil jika nafsu Syaitan menguasai diri. Semoga Allah melindungi anak cucu keturunan kita. Marilah kita sentiasa berdoa supaya kita sentiasa diberikan hidayah olehnya dan dijauhi oleh pekara-perkara yang tak baik. Ikuti pengakuan Lina kepada wartawan Metro Ahad, ZAINUDDIN ZAIN dan FUAD HADINA YAACOB mengenai hubungan yang dilalui bersama bapanya, ahli perniagaan berusia 43 tahun. KUALA LUMPUR: Kes ‘haruan makan anak’ bukan lagi sesuatu yang mengejutkan dalam masyarakat hari ini, tetapi kejadian ayah bercinta dengan anak sendiri mungkin sukar diterima. Bagaimanapun itulah yang berlaku ke atas Lina, 21, yang dijadikan kekasih oleh ayahnya sejak empat tahun lalu sehingga dia kini hamil enam bulan.

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.