Skip to main content

Burger Terbakar Dark Vador Yang Horror

Ini adalah burger limited edition yang hanya boleh didapati di rangkaian restoren makanan segera Quick di Perancis. Ia dinamakan sempena Sith Lord Darth Vador (peminat Star Wars mesti tau), yang dikenali sebagai Dark Vador di Perancis.Burger Dark Vador adalah burger biasa yang menjadi ganjil kerana kelihatan seperti terbakar keseluruhannya. Roti burger adalah hitam gelap, memberikan kesan terbakar, penampilan yang agak 'kelam', sama seperti Vader sendiri. 

Tetapi jangan bimbang. Pembeli tidak perlu berasa takut kerana roti tersebut adalah semata-mata diwarnakan, tidak dibakar. Burger ini dijual untuk masa yang terhad sahaja, dan telah pun ditamatkan pada April lalu :( sumber: http://www.pakistantoday.com.pk
 

Comments

  1. kalau puasa kayak gini ... lihat makanan apapun kelihatan enak cik.. hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.