Skip to main content

Telanjang Beramai-Ramai di Mall Demi Photography

Dunia sekarang memang benar-benar pelik. Bayangkan ribuan orang sanggup bertelanjang bulat di sebuah pusat membeli-belah dengan alasan untuk menghasilkan karya seni terhebat.


Jurugambar ternama, Spencer Tunick, tak henti-henti membuat kontroversi. Yang terbaru, dia membuat 600 orang berposing tanpa sehelai benangpun di dalam sebuah pusat perbelanjaan di Oxford Street, London.

Mereka memenuhi lima tingkat bangunan, termasuk yang terbawah dan berjajar naik di eskalator, seakan sedang berbondong-bondong menuju suatu tempat. Tunick memberi judul foto itu 'BeConsumed'. sumber: http://www.gallerydunia.comComments

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.