Skip to main content

Pakai Tudung Tapi Pakai Baju Transparent, Macam Mana tu?

Tak dapat dipastikan kejadian ini berlaku di mana, tetapi ia amatlah menyedihkan. Adakah wanita ini kurang paham tentang apa tujuan mengenakan pakaian Muslimah, sehingga walaupun dia mengenakan tudung ternyata dirinya mengenakan pakaian transparant yang memperlihatkan lekuk tubuh dan dalamannya. Mungkin pemahamannya adalah yang penting kepalanya ditutup, sudah cukup disebut sebagai menutup aurat - satu pemahaman yang salah! Comments

 1. nmpak macam diedit. wallahualam..

  ReplyDelete
 2. mungkin perempuan ni tak perasan pakaian dia jarang, selalu gak terserempak dengan kes macam ni. sesiap boleh tegur tegurlah dengan berhikmah. moga2 ada orng yng sedarkan dia....

  ReplyDelete
 3. edit je ni...

  ReplyDelete
 4. kalo menurut gue, itu bencong yang pengen insaf..hahaha

  ReplyDelete
 5. memang banyak hal seperti ini yang sering kita lihat pada khidupan sehari-hari

  ReplyDelete
 6. Betul banget sekarang banyak orang yang pake kerudung tapi baju nya transparan bahkan ketat sampe membentuk tubuh

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.