Skip to main content

Kisah Lelaki Terlalu Kacak Omar Borkan: 'Saya Masih Single'

Wanita-wanita di seluruh di dunia, masih ingat lagi Omar Borkan Al  Gala, lelaki Arab yang dihantar pulang kerana "terlalu kacak" dulu? Baru-baru ini dia telah mendedahkan bahawa hatinya masih belum lagi dimiliki oleh sesiapa pun! 
 

"Saya masih single," itu ungkapan daripada penyair dan model berusia 25 tahun itu dalam temu bual eksklusif dengan televisyen tempatan di Filipina - temubual pertama  yang diberikan oleh sensasi internet terbaru di dunia, hanya disebabkan oleh wajah beliau yang terlalu kacak. 

Omar Borkan Al Gala mendedahkan bahawa masih belum ada wanita yang dapat menguasai dan bertahkta di hatinya dalam temu bual eksklusif dengan rangkaian televisyen tempatan Filipina, GMA Network. Dalam program "Kapuso Mo Jessica Soho," yang disiarkan di TV Channel 7 tempatan, Omar mengumumkan: "Saya Single!" Ucapnya sambil mencengkam penumbuk dekat di hati beliau, dengan memberikan senyuman yang menawan


Masih berterusan dengan senyuman yang cantik, Omar menambah bahawa "menjadi penyayang tidak begitu sukar untuk beliau." 

 Beliau berkata: "Saya memberi cinta untuk sesiapa yang memberikan saya cinta, saya hanya mendapat cinta kembali," dan tanpa banyak teragak-agak, Omar berjenaka, "Sesiapa yang mengatakan I love you. Saya katakan, saya suka kamu juga. " 

Apa tunggu lagi wahai wanita-wanita sekalian? Omar Borkan Al Gala masih single! Saksikan video interview bersama Omar Borkan di bawah:

 sumber: http://au.ibtimes.com


Comments

  1. x hensem mna sgt pn.dh la pakai eyeliner.

    ReplyDelete
  2. Anonymous..ko ni byk sgt ckp mcm cgshnvggbkdsk....tgk diri sendiri cermin diri tuu.

    ReplyDelete
  3. Bukan eyeliner...sebab kulitnya putih bangsa arab memiliki eyelash yg lebat menampakkan seperti memakai eyeliner

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.