Skip to main content

Jet Peribadi Mewah Milik Jackie Chan

Pada 6 Februari 2013 lalu Jackie Chan memperoleh sebuah jet peribadi mewah yang diciptak khas oleh Syarikat Embraer, pengeluar pesawat terbang dari Brazil.


Pesawat jenis Embraer Legacy 650 yang berharga US$ 30 juta itu diberikan percuma kepada Jackie Chan setelah dia menandatangani kontrak kerjasama untuk menjadi duta bagi syarikat tersebut.

Pesawat itu dibuat khusus dengan konfigurasi 14 tempat duduk sofa yang mewah, dapur yang lengkap, tempat tidur, serta meja makan malam dan kelengkapan lain yang serba mewah.
sumber: Dailymail

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.