Skip to main content

Apabila Dua Manusia Mirip Barbie Berjalan Bersama-SamaBanyak orang yang mengatakan bahawa gambar-gambar ini palsu dan hanya rekaan semata-mata. Tetapi ini memang betul-betul wujud, bukan main-main!Dua orang gadis yang bernama Valeria dan Anastasya Shpagina Lukyanova ini memang benar-benar wujud. Mereka berdua ini terkenal kerana obsesi mereka untuk kelihatan seperti anak patung Barbie...


source: googleimage

Comments

 1. comel...tapi fake.. sedihnya

  ReplyDelete
 2. Mesti byk buat pembedahan plastik ni....

  ReplyDelete
 3. comel time pakai mekap...tapi agak2 kalau dia tak pakai mekap,kot2 muka macam aku jugak =.=

  ReplyDelete
 4. iya nih saya kita juga patung barbie.. bisa mirip begitu yah ??

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.