Skip to main content

7 Selebriti Lelaki Yang Semakin Tua Semakin Seksi ;p

Usia bertambah tua, kulit keriput, dan rambut beruban? Terbukti hanya membuatkan lelaki-lelaki ini semakin tampan sahaja.


1. Hugh Jackman, 44 Tahun
Kiri: tahun 2000.
Kanan: tahun 2012


2. Patrick Dempsey, 47 tahun
 Kiri: 2005
Kanan: 2011


3. Johnny Depp, 49 tahun
 Kiri: 2006
Kanan: 2012.


4. George Clooney, 51 tahun
Kiri: 2005
Kanan: 2011


5. Colin Firth, 52 tahun
 
Kiri: 2007
Kanan: 2012


6. Chris Noth, 58 tahun
 
Kiri: 2005
Kanan: 2011


 7. Daniel Craig, 44 tahun
Kiri: 2003
Kanan: 2013
Comments

 1. so true, lelaki makin tua makin handsome

  perempuan vice versa

  ReplyDelete
 2. owh. you missed the most important person. RObert downey!

  ReplyDelete
 3. Arhhh... Patrick Dempsey, my pebret ...

  ReplyDelete
 4. hahaha...lwk bt0l zmn skang nie...pelik pelik jadinyer..

  ReplyDelete
 5. Meskipun umurnya sudah 40 tahunan ke atas tapi tetap tampan

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Ayahku Kekasihku - Kisah Benar Anak Bercinta Dengan Ayah Sendiri

Cerita di bawah ni dah lama disiarkan oleh Harian Metro, tapi tak kisahlah, nak share jugak. Cerita yang membuktikan tiada apa yg mustahil jika nafsu Syaitan menguasai diri. Semoga Allah melindungi anak cucu keturunan kita. Marilah kita sentiasa berdoa supaya kita sentiasa diberikan hidayah olehnya dan dijauhi oleh pekara-perkara yang tak baik. Ikuti pengakuan Lina kepada wartawan Metro Ahad, ZAINUDDIN ZAIN dan FUAD HADINA YAACOB mengenai hubungan yang dilalui bersama bapanya, ahli perniagaan berusia 43 tahun. KUALA LUMPUR: Kes ‘haruan makan anak’ bukan lagi sesuatu yang mengejutkan dalam masyarakat hari ini, tetapi kejadian ayah bercinta dengan anak sendiri mungkin sukar diterima. Bagaimanapun itulah yang berlaku ke atas Lina, 21, yang dijadikan kekasih oleh ayahnya sejak empat tahun lalu sehingga dia kini hamil enam bulan.

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.