Skip to main content

(GAMBAR) Inilah Kingston Lee, Anak Sulung Datuk Lee Chong Wei dan Wong Mei Choo

Nama Anak Lelaki Datuk Lee Chong Wei Dan Datin Wong Mew Choo, Kingston Lee. Datuk Lee Chong Wei mengulangi nama Kingston Lee sebanyak tiga kali dan amat menyukai nama tersebut.Ia merupakan nama bayi lelaki kepada Chong Wei dan isterinya, Datin Wong Mew Choo yang dilahirkan menerusi kaedah pembedahan Caesarean di hospital swasta Gleneagles di Jalan Ampang pada Jumaat.

Bayi itu dilahirkan dengan berat 3.4 kg.

Chong Wei yang terpaksa melupakan aksi Piala Axiata demi mahu menemani isteri di hospital berkata, beliau menyerahkan kepada Mew Choo untuk memilih anak sulung mereka.


“Dia ada senaraikan dua, tiga nama, tetapi daripada semua nama yang disebut, Kingston terus melekat di hati kami… Nama itu sedap didengar.

“Saya tidak tahu apakah makna Kingston tetapi saya dan isteri suka sangat dengan nama itu,” ujar Chong Wei.

Bagaimanapun Chong Wei berkata, dia dan isteri masih belum memilih nama Cina untuk anak sulung mereka kerana menurut kepercayaan kaum Tionghua tidak elok memberi nama kepada anak yang belum lahir (ketika itu).sumber: thestar.com, http://iamyourgurupntay.blogspot.com/


Comments

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.