Skip to main content

Batu Mirip Kemaluan Wanita Tarik Perhatian Dunia

Jauh di dalam belantara hutan di Filipina, terdapat sebuah batu yang mempunyai bentuk mirip kemaluan wanita. Baru-baru ini, reporter rocketnews24.com melakukan perjalanan panjang menuju sebuah gua yang katanya mempunyai batu berbentuk alat genital wanita di Filipina. Setelah menempuh tujuh jam perjalanan dari Manila dengan bas, mereka akhirnya tiba di sebuah perkampungan terpencil.


Seorang pemandu jalan kemudian mengetuai mereka menuju ke gua tersebut. Para wartawan diajak untuk masuk lebih dalam sebelum pemandu jalan itu menunjukkan sebuah batu yang memiliki bentuk luar biasa. Yup! Batu karang berukuran raksasa itu mempunyai bentuk persis kemaluan wanita.
sumber: http://en.rocketnews24.com


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.