Skip to main content

Imej Samsung Galaxy S4 Mini pula Kini Bocor di Internet

Dengan Samsung Galaxy S4 kini dilancarkan secara rasmi, ia adalah masa untuk peranti Galaxy  generasi baru mula membuat penampilan. Dan ternyata peranti pertama yang bakal muncul adalah Galaxy S4 mini.

Perbandingan Galaxy S4 (kiri) dengan Galaxy S4 Mini (kanan)


Dipetik daripada laman web SamMobile,  beberapa gambar langsung telefon pintar itu dapat dilihat, yang mendedahkan reka bentuk yang agak serupa dengan Samsung Galaxy S4. Gambar di bawah mengesahkan bahawa S4 mini juga akan menampilkan reka bentuk penutup belakang yang serupa dengan Galaxy S4.

Galaxy S4 mini (GT-I9190) akan disediakan dalam versi dwi-SIM serta (mungkin membawa Galaxy S4 mini duos dan nombor model GT-I9192).

 

Walaupun nama dan persamaan untuk model perdana Samsung, Galaxy S4 mini didakwa tidak akan datang dengan spsifikasi CPU yang sama, tetapi sebaliknya 1.6GHz dwi-teras CPU dan paparan 4.3" Super AMOLED qHD resolusi (960x540 piksel, 256ppi).

Menurut sumber Galaxy S4 mini dijangka membuat kemunculan sulung pada Jun atau Julai tahun ini.

  

source: gsmarena

Comments

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.