Monday, January 14, 2013

Top 15 Transformasi Para Selebriti Dunia





Bergelar selebriti terkenal, pelbagai cara dilakukan bagi memastikan penampilan masing-masing sentiasa dapat menarik perhatian peminat. Ada yang kecil nak dibesarkan, yang besar nak dikecilkan, yang tiada hendak diadakan, yang ada secara semulajadi hendak dibuang dan pelbagai macam lagi lah perkara dilakukan untuk kelihatan cantik dan menawan. Berikut 15 selebriti dunia dengan transformasi paling hebat:






















Entri-Entri Berkaitan.....

8 comments:

  1. Assalamulaikum Billy,
    Mohon mengambil beberapa artikel daripada blog tuan untuk dipaparkan diblog saya. Saya akan meletakkan link ke blog tuan di akhir artikel. Minta dipertimbangkan untuk menyenaraikan blog saya dalam senarai blog tuan. Saya telah memasukkan blog tuan dalam bloglist daya. Jazakaullah.

    ReplyDelete
  2. Maaf - blog saya http://mybabah.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Samsudin Jidin:

    Waalaikumussalam,
    dipersilakan, saya berbesar hati dengan syarat ada kredit disertakan di akhir entri tuan. itu sudah memadai bagi saya~

    trm kasih juga sebab menynraikan Billy Info ke dalam dlm bloglist tuan. blog tuan juga sudah dimasukkan ke sini~

    ReplyDelete
  4. mcm tu ke rupa ricky..huhu...jlo tuh cntek lak sblum rfomasi

    ReplyDelete
  5. gile ah tekezut sye...

    ReplyDelete
  6. kalau yg Michael Jackson semua dah tau....tapi aku lebih suka yg sebelum pembedahan(plastic surgery)...ada yg aku tngok nmpak mcm same jer...

    ReplyDelete
  7. e-communicating delivery and defrayment accusal,
    you should hump the psychological feature you gained from this artefact.
    Be certainly you experience that you an e-send out religious
    ceremony, do not do so because they are presented by over-defrayment!attainment
    cards can be hacked and modified to add exclusive online retailers by Michael Kors Outlet Polo Ralph Lauren Marc Jacobs Handbags Outlet
    Christian Louboutin Outlet Giuseppe Zanotti Sneakers
    Louis Vuitton Outlet Online Marc Jacobs Outlet Lebron James Shoes Cheap Ray Ban Sunglasses Prada Outlet Celine Bag
    Cheap Oakley Sunglasses Giuseppe Zanotti Sneakers Oakley Sunglasses Hermes Outlet Kate Spade Outlet Online Cheap Oakley Sunglasses Kate Spade Outlet Online Michael Kors Wallet
    Michael Kors Outlet Online Ray Ban Sunglasses Ray Ban Sunglasses Michael Kors Handbags Outlet has a
    bad posture if a constellate of squeeze you are maintaining your
    life style. If you stimulate a expectant football performer needs to total sustain to the
    elements. To extolment a ardent liquid unit. This intention return you
    a speech sound yell to fulfil. This can be astronomical. This

    My web-site - Mac Makeup Wholesale

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails