Monday, January 28, 2013

Ranking 20 Artis Wanita Bertudung Tercantik di Malaysia





Berikut senarai top 20 artis wanita yang berpenampilan bertudung paling cantik di Malaysia pada tahun 2013:


20. Ayu Raudhah (Pelakon)




19. Farah AF2 (Penyanyi/Pengacara)



18. Ana Rafali (Penyanyi/Komposer)




17. Aida Khaleeda (Pelakon)



16. Farah Asyikin (Penyanyi)



15. Sharifah Nur (Pengacara/Model)



14. Rafidah Ibrahim (Pelakon/Penyanyi/Pengacara)



13. Raja Farah (Pelakon/Pengacara)



12. Ainan Tasneem (Penyanyi/Komposer)



11. Shila Amzah (Penyanyi/Komposer)



10. Irma Hasmie (Pelakon/Pengacara)



9. Natasha Hudson (Pelakon/Model)



8. Norjuma Habib (Pengacara)



7. Yatt Hamzah (Pelakon/Model)



6. Nurul Syuhada Nurul Ain (Pengacara)



5. Wardina Safiyyah (Pelakon/Pengacara)



4. Farrah Adeeba (Pengacara/Model)



3. Heliza Helmi (Penyanyi)



2. Siti Nurhaliza (Penyanyi)



1. Diana Amir (Pelakon)


p/s: apa pendapat korang, setuju tak dengan ranking di atas?





Entri-Entri Berkaitan.....

33 comments:

  1. siti nurhaliza paling cantik...

    ReplyDelete
  2. Aiyooo...diana amir..? Penah tengok dia tanpa mekap tak... Siti & wardina? Natasha Hudson pun kalah? Mata siapa la yg memilih nie...

    ReplyDelete
  3. siti nurhaliza palinggg cantik :)

    ReplyDelete
  4. Yg pling cntek tu yg btul2 mrealisasikan erti sbenar mnutup aurat..smbil brfesyen smbil mgamalkn prinsip2 sbenar dlm islam..wallahu aklam...

    ReplyDelete
  5. 1. Irma Hasmie
    2. Heliza Helmi
    3. Shila Amzah

    ReplyDelete
  6. 1. wardina
    2. irma hasmie
    3.datin norjuma

    ReplyDelete
  7. semua cantik belaka, semuga sihat-sihat juga

    ReplyDelete
  8. semua cantik bila bertudung, tapi kalau nak bagi ranking, i pilih juma,sharifah nur,yg berkacukan arab semua cantik,tapi kalau melayu biasa jela, cantik melayu asli je ler,,,belum boleh masuk ranking,hendak2nya ct not tu, dah jadi artis,cuba jadi kerani cam aku, ada org kisah...walau lawa macam bidadari ni

    ReplyDelete
  9. sekali pndng pn wardina tuh, da mcm sandra bullock pakai tudung daaa...

    ReplyDelete
  10. Oh diana amirku...

    ReplyDelete
  11. salam...bg sy siapa2 yg melabuhkn tudungnya.. dikira cantik..belitlh nk belit camne pun..nk bekelipet pun... tp labuhkn tutup dada tu :)

    ReplyDelete
  12. ermm..x stuju! no 1 patot nye nurul syuhada..diana no 2...no 3 sape2 je lar..'

    ReplyDelete
  13. 1. Ayu Raudhah
    2. Irma Hasmie
    3. Raja Farah

    Memang cantik & simple aje..tak berserabut mata memandang

    ReplyDelete
  14. farah adiba,yatt,wardina,diana amir,raja farah bg aku cantik,yang lain pun cantik jugak.btw,all muslimah yg pakai tudung terbaikk

    ReplyDelete
  15. 1. Juma
    2. Natasha
    3. Wardina
    4. SharifahNur
    5. Nurul Shuhada
    6. Farah Adeeba
    7. Ayu Raudhah
    ...tu je.. yg lain bese2 je

    ReplyDelete
  16. Saya rasa stuju dgn ranking nie...sbb diana amir lately smua tudung melepasi dada cuma berfesyen jer......sgt2 stuju

    ReplyDelete
  17. apsal ayu raudhah bawah skali?..dia cun kot..
    1. Wardina
    2. Siti
    3. Irma Hasmie
    4. Ayu Raudah
    5. Natasha Hudson
    mcm ni patotnye.. ape daaaaa

    ReplyDelete
  18. Eeehhmmm...1.wardina sbb walaupun ada anak tetap cantik...

    ReplyDelete
  19. Eeehhmmm...1.wardina sbb walaupun ada anak tetap cantik...

    ReplyDelete
  20. yg asli tak ada mekap y tak ada bulu mata palsu tuh y tercantikkkkk secantik hati y tulus ikhlas menutup aurat bukan skadar mgikut apa kata peminat..glamour

    ReplyDelete
  21. mana najwa latif ???

    ReplyDelete
  22. bg pndpt sayelh..no1:juma2:nurul.syuhada3:siti..n the other yg muka mix arab..smua cntik.knpe gmbr heliza sni x putih melepk cm skrng??

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  24. Najwa Latif X da ka???dia pun cntik gak...cuma mngkin lebil comel...dan sepatut'y yg dapat no.1 tu Shila Amzah / Siti Nur Haliza...mereka berdua cntik walaupun tanpa make-up....diana amir 2...cantik la gak...cuma...diana lebih sesuai berada dlm TOP5..sbb make-up dia kadang2 terlalu tebal...

    ReplyDelete
  25. Bagi Artie Natasha, artis ber tudung pilihan #1 Wardina. Beliau banyak inspire koleksi tudung ready to wear dan desain tudung bawal artie natasha.....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails