Skip to main content

Indah Khabar Dari Rupa Iklan Makanan Segera





Inilah indah khabar dari rupa, itulah yuang dapat dikatakan tentabg iklan makanan segera yang hanya mahu mengambil keuntungan sahaja. Anda lihat realiti yang sebenar...iklan hanya mengaburi mata kita sahaja....Jadi...makanan yang sebenar tidak seperti digambarkan dalam iklan..














Comments

  1. hehe biasa lor tuhh belum lagi klu y seafood tuh gambo udang sotong tuh besor2 byk..dah terhidang dpn mata udang kecik mcm bentuk udang kering je sotong jangut sotong or tuh klu yg fresh adalagi cuma ball2..huhuhu...harga x kurang..masih maint..

    ReplyDelete
  2. hahha , tu lah pasal , indah khabar dr rupa , bila beli hampeh

    ReplyDelete
  3. Agak-ii ar wey. Tak kn lh burger kemik mcm pic num 10 tu .

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.