Skip to main content

5 Lapangan Terbang Paling Eksotik di Malaysia

Sungguh Encik Billy tak sangka, rupa-rupanya Malaysia juga mempunyai lapangan terbang di lokasi yang eksotik sepertimana lapangan terbang di Mali, Maldive atau di kepulauan-kepulauan Caribbean. Ternyata, segalanya ada di Malaysia, indah dan menawan kalbu!


1. Lapangan Terbang Pulau Redang, Terengganu2. Lapangan Terbang Pulau Layang-Layang, Sabah
 3. Lapangan Terbang Pulau Tioman, Pahang4. Lapangan Terbang Pulau Pangkor5. Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang
 


sumber: googleimage

Comments

  1. admin x bagi msuk kkia n airport labuan. . lgi eksotik dri airport bayan lepa tu. .

    ReplyDelete
  2. Adakah anda tau entey ini sudah di copy pasta oleh berapa site. Satu site tu takleh blah siap suh org like dulu site dia baru baca..

    Sekian laporan cik anun

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Ayahku Kekasihku - Kisah Benar Anak Bercinta Dengan Ayah Sendiri

Cerita di bawah ni dah lama disiarkan oleh Harian Metro, tapi tak kisahlah, nak share jugak. Cerita yang membuktikan tiada apa yg mustahil jika nafsu Syaitan menguasai diri. Semoga Allah melindungi anak cucu keturunan kita. Marilah kita sentiasa berdoa supaya kita sentiasa diberikan hidayah olehnya dan dijauhi oleh pekara-perkara yang tak baik. Ikuti pengakuan Lina kepada wartawan Metro Ahad, ZAINUDDIN ZAIN dan FUAD HADINA YAACOB mengenai hubungan yang dilalui bersama bapanya, ahli perniagaan berusia 43 tahun. KUALA LUMPUR: Kes ‘haruan makan anak’ bukan lagi sesuatu yang mengejutkan dalam masyarakat hari ini, tetapi kejadian ayah bercinta dengan anak sendiri mungkin sukar diterima. Bagaimanapun itulah yang berlaku ke atas Lina, 21, yang dijadikan kekasih oleh ayahnya sejak empat tahun lalu sehingga dia kini hamil enam bulan.

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.