Skip to main content

Teknologi Pembakar Roti Lutsinar - Cool Transparent Toaster

Pembakar roti lutsinar ini diperbuat daripada kaca khas yang boleh menghasilkan/menyalurkan haba untuk membakar kepingan roti. Menariknya anda boleh mengawal 'kadar' roti anda dipanggang berdasarkan perubahan warna pada kepingan roti. Buat masa ini, pembakar roti ini masih berada dalam peringkat prototaip dan percubaan serta penambahbaikan.


Comments

 1. I dо not еven undеrѕtanԁ how I finiѕheԁ uр hеre, hοwеver I bеlіevеd thiѕ put up was goοd.
  I dоn't realize who you are however definitely you're going to а well-knoωn bloggеr fοr those who аre not
  alгeady. Cheers!

  Also viѕіt my web blοg - http://pikavippii.net
  Look into my web site ::

  ReplyDelete
 2. wow is very great teknologi ,,, is very nice thanks for info

  ReplyDelete
 3. mantap makin canggih aja teknologi jaman sekarang

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.

Hukum Memakan Strepsils Yang Mengandungi Alkohol

Encik Billy terkejut la jugak bila adik en Billy kata haram memakan Strepsils sebab ada alkohol. Dia kata lebih baik makan Fisherman's Friend sebab takde alkohol. En Billy terkejut dan tak percaya. Biar betul? Ya, memang betul! Kalau tengok label kat belakang pek tu memang ada tertulis perkataan alcohol.  So, Encik Billy pun puaslah menjelajah mencari bukti bendahalah Strepsils ni haram dimakan. Dan rumusannya, Strepsils ni hukumnya HARUS dimakan dan tidak berdosa. Sila baca lanjutan artikel ini di bawah jika ingin tahu dengan lebih lanjut.