Skip to main content

Ranking 50 Artis Lelaki Korea Paling Kacak Pada 2012





Walaupun bukan berketurunan asal Korea, ia bukan penghalang kepada jejaka ini untuk dinobatkan sebagai selebriti lelaki paling kacak di Korea Selatan untuk tahun 2012.


Nichkhun yang berasal daripada Thailand, kini mencipta nama di Korea Selatan bersama kumpulan 2PM, memperoleh undian sebanyak 155,745 oleh para pelayar Facebook, mengatasi Kim Hyun Joon di tempat kedua (113, 800 undian) dan Park Yu Chun di tempat ketiga (100, 756 undian).


Berikut senarai lengkap 50 selebriti lelaki Korea paling kacak untuk 2012:


source: http://i48.tinypic.com


Comments

  1. Kebanyakannya plastik

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. saya nak share post ini ye

    tqs

    ReplyDelete
  4. wslm...blog link exchange da setel

    happy blogging

    ReplyDelete
  5. G dragon x kacak ke?

    ReplyDelete
  6. Yeahhh . .!! Choi Minho ad kat Top 5 !! :)

    ReplyDelete
  7. Onew num 28 jyeahh \m/

    ReplyDelete
  8. Kacak la jgak..tpi kbnyakknnya plastik..musykill skali

    ReplyDelete
  9. erm gd xda . nape jung il woo bkn top 5 . dye kacak ape .hehe

    ReplyDelete
  10. Yeayy! My nichkhun oppa is the first ..

    ReplyDelete
  11. smua yg sye minat ade kt atas congratulations oppa oppa semua !!!!!! luv u all <3

    ReplyDelete
  12. Kim Hyun Joong should be no.1..the most handsome guy..Nichkhun comel,jambu...handsome? hmm..ble la..

    ReplyDelete
  13. alaa...minho oppa ada kat no 5 ke???dia sepatut'y top3...hhmmb...x pelah....apepun..SHINee Fighting!!!

    ReplyDelete
  14. Lee min ho..my oppa...tempat kesembilan ponn jadilh..jnji ade dlm ranking..haha..oppa,SARANGHEYO!!!
    arasseoyo???

    ReplyDelete
  15. Lee min ho..my oppa...tempat kesembilan ponn jadilh..jnji ade dlm ranking..haha..oppa,SARANGHEYO!!!
    arasseoyo???

    ReplyDelete
  16. Lee hongki tak kacak ke

    ReplyDelete
  17. song joong ki 35 paling kacak di dunia

    ReplyDelete
  18. song joong ki 35 paling kacak di dunia

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.

Hukum Memakan Strepsils Yang Mengandungi Alkohol

Encik Billy terkejut la jugak bila adik en Billy kata haram memakan Strepsils sebab ada alkohol. Dia kata lebih baik makan Fisherman's Friend sebab takde alkohol. En Billy terkejut dan tak percaya. Biar betul? Ya, memang betul! Kalau tengok label kat belakang pek tu memang ada tertulis perkataan alcohol.  So, Encik Billy pun puaslah menjelajah mencari bukti bendahalah Strepsils ni haram dimakan. Dan rumusannya, Strepsils ni hukumnya HARUS dimakan dan tidak berdosa. Sila baca lanjutan artikel ini di bawah jika ingin tahu dengan lebih lanjut.