Saturday, December 22, 2012

10 Idola K-Pop Dengan Perubahan Wajah Paling Drastik





Menjadi seorang idola K-Pop, penampilan sudah pasti menjadi kriteria paling utama yang diberi perhatian. Segalanya dilakukan mulai dari make up, hair do, diet, bahkan sampai ke tahap ekstrim melakukan pembedahan plastik. Semua ini dilakukan untuk mendapat penampilan yang dianggap lebih baik. Berikut senarai 10 idola K-Pop dengan perubahan wajah drastik dari dulu sampai sekarang.


10. Park Jungmin ‘SS501′



9. Se7en



8. Park Bom ’2NE1



7. Jaejoong ‘JYJ’



6. Jungshin ‘CN Blue’



5. Goo Hara ‘KARA’



4. Leeteuk ‘SuJu’



 3. Jessica ‘SNSD’



2. Tiffany ‘SNSD’



1. Sunny ‘SNSD’


sumber: absoluterevo.wordpress.com



Entri-Entri Berkaitan.....

5 comments:

  1. berkat pembedahan plastik je semua tu...

    ReplyDelete
  2. ceh...gmbr time budak2 dah dewasa memanglah berubah. Ditambahkan dgn teknologi mekap... lihat ct nurhaliza. klu org x kenal dia mesti org ckp buat pembedahan plastik...

    ReplyDelete
  3. muka ct sama jek dulu sekarang.. takyahlah nak ckp byk..kpop mmg plastik pun.. bila x reti nak bersyukur dgn ciptaan Allah gini lah jadinya..

    ReplyDelete
  4. x semestinya plastic surgery.. bom-wajh dia berubah sbb make up dia tebal sangat.. kalau dia btul wat ps yg xkan terima dia.. top pon

    jessica-pos dia mmg hodoh camtu sbb tu muka dia hodoh sgt..

    tiffany- tu camera effect lgpun dia tembam sdikit. maybe pg slim world
    lain2- dorg x make up... artis msia pun lagi hodoh klu x pakai make upkan?

    ReplyDelete
  5. kepada org2 yg tak percaya artis2 korea ni ada buat plastik surgery : tolonglah bukak mata tu... dah tentu mmg kat Korea ni, kalau nk join girlband or boyband dia mesti kene lalui plastik surgery... paling tidak sikit... sampai ade kes bdk pompuan tu terpilih masa ujibakat utk join kpop punya girlband, tapi last2 dia tarik diri sebab kene paksa tok wat plastik surgery tp dia tak nak... padahal pompuan tu takde le hodoh sgt, makeup sket2 dah cantik dah pon..

    lagi satu, dah tentu plastik surgery ni gila babas popular kt korea.. pada diorang plastik surgery ni cam enjek botox je.. lagipun diorang bukan ade kekangan agama yg nak menghalang...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails