Friday, November 16, 2012

7 Selebriti Wanita Korea Dengan Kaki Paling Cantik





K-pop girl group di Korea bukan sahaja dikenali dengan tarian lincah atau fesyen semata-mata, malah mereka juga dikenali kerana memiliki sepasang kaki cantik yang sering dijadikan perbandingan oleh para peminat mereka. Berikut ranking 7 artis wanita Korea yang diundi memiliki kaki paling cantik:


7. Girls Generation's Tiffany


6. 2NE1′s Park Bom


5. F(x)’s Krystal


4.  Girls Generation’s Seohyun


3.  T-ara’s Hyomin


2. Girls Generation’s Yuri


1.   Girls Generation’s Sooyoung

source: rezamae.wordpress.com



Entri-Entri Berkaitan.....

8 comments:

  1. Aku dah agak, memang SNSD adalah grup wanita kpop yang rata2 semua ahlinya mempunyai kaki yang cantik... unbelievable bila Sooyoung ditempat pertama coz selalu dia 'unrated' dlm grup. aku fans dorang aku tau r...

    ReplyDelete
  2. kaki sooyoung memang cantik r...tengok ketinggian pun dah taw

    ReplyDelete
  3. ape ke xde kriteria lain ke nk undi...apa bezanye kaki diorang tu,sama je,majoriti diorang tu saiz same besar je,kurus, lau nak kata sbb tinggi ramai je dirng yg tinggi.lau ikutkan x muat kolum ni.

    ReplyDelete
  4. Krystal ^-^ Dia sentiasa comel dan cantik :D

    ReplyDelete
  5. I knew it..Yuri is the best..Yuri is awe to the some...kahkahkah

    ReplyDelete
  6. Kalau Yuri & Krystal aku setuju...tapi Hyoyeon x de ke??dia tu kan antara yg paling cntik , putih , gebu kulit'y...jadi..mesti kaki dia pun cntik...tapi x palah...yg penting Yuri & Krystal!!

    ReplyDelete
  7. iya cantik cantik...
    kan ada juga orang yang kurang percaya diri dengan kakinya ...
    nah untuk mendapatkan rasa percaya diri apakah membutuhkan kaos kaki murah untuk melindungi kakinya

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails