Skip to main content

Takrifan Cantik Dan Seksi Menurut Suku Orang Asli di Namibia


Inilah cantik dan seksi versi wanita suku orang asli Namibia; semakin coklat warna kulit mereka, maka akan di anggap semakin cantik. 


Untuk mempercantik (dalam versi mereka) dan menghaluskan kulit, mereka menggunakan ramuan kosmetik khas yang dibuat dari lemak ayam dan menggosokkannya kesuluruh tubuh mereka, hasilnya kulit mereka mempunyai warna coklat yang berlainan berbanding suku-suku Afrika lain.


Uniknya lagi, para wanita tersebut tidak memakai sebarang baju dalam/BRA sehingga buah dada mereka terlihat dengan jelas juga dalam warna coklat yang khas.


sumber: http://absoluterevo.wordpress.com

Comments

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.