Monday, July 16, 2012

10 Negara Dengan Lelaki Terkacak di Asia (Malaysia Among Top 10)





Ranking di bawah ini bukan Encik Billy buat sendiri yaa..tapi dikeluarkan oleh sebuah portal hiburan Filipina, DIRTII Laundry. Bagaimana para lelaki di Asia ini dinilai adalah berdasarkan kritirea di bawah:

How the men in each country are rated:

  • Face and appearance must be completely and shapely perfect
  • Eyes must be shaped like an almond
  • Beautiful complexion
  • Nose must be prominent with bar that is short, but long to be considered attractive>
  • Body must be in physical and great condition
  • Having charms that are appealing

1. Taiwan



2. Japan


 3. Thailand


4. Hong Kong/ China


5. Korea Selatan


6. Vietnam


7. Philippines


8. India


9. Indonesia


10. Malaysia






Entri-Entri Berkaitan.....

14 comments:

  1. eh no 10 skrg dah pkai kopiah. hehe

    ReplyDelete
  2. sbenarnya bermula dari bawah ke atas...sbb yg atas tu kebanyakannya xasli ponn

    ReplyDelete
  3. philippines dan korea asl tak ltk pic Dingdong dan won Bin lg kacak..

    ReplyDelete
  4. tak betul senarai di atas tu lah, dalam website DIRTII, indonesia dan india tak ada disenarai..siap letak lagi indon atas malaysia lagi, tuan punya blog ni indon ke,dengki ke?

    ReplyDelete
  5. Bg aku yg hensem kat atas Msia, Taiwan, Korea, Thai, China.... Tp mesti ade yg pling hensem lg tp x disenaraikan... Semua artis. Cer try org besa~ mesti la ade yg lg hensem. Mmng bohong la klau x daq. Tp mmng Asyraf Muslim hensem :) Mario pun sama... Hahahahahhh :p

    ReplyDelete
  6. Aku rasa tuan punya blog nie mesti orang indon,mana ada indon disenaraikan pun dalam website DIRTII LAUNDRY tu. Ko jelez ke indon tidak disenaraikan,tiba tiba di blog ko,indon disenaraikan.
    Siap indon atas malaysia lagi.
    Ni ah list yang betul dalam website DIRTII LAUNDRY.
    1.taiwan
    2.japan
    3.thailand
    4.hongkong
    5.china
    6.korea
    7.vietnam
    8.philipines
    9.singapore
    10.malaysia

    ReplyDelete
  7. kat malaysia ramai lelaki yg bukan artis hensem2..aq da jmp...tp kat kolej aq yg pling hendsome skli dak brunei..muka dior bersih giler...

    ReplyDelete
  8. hahahahhaha fakta menarek btol...ape ni mane bleh Malaysia last sekali..xmo xmo kasi naik sket! XD

    ReplyDelete
  9. Rasanya lelaki Malaysia paling kacak dan segak. negara 1 sampai 6, originally mata sepet. Kulit cerah tak macho lah. Negara 8 selalunya gelap sangat. negara 7 dapat muka camtu, biasanya ada mix ngan sepanyol kalau original filifina, takde lah cam tu. Negara 9 ni ok ok le jugak, tapi bila part becakap, agak pekat. So yang tinggal, Malaysia la kan? Yang sederhana.

    ReplyDelete
  10. Malaysia laaa weeyh. Org Malaysia ramai handsome tapi tak prominent. Tak jadi artis la camtu je. kiki., tapi dkt asia je la.

    ReplyDelete
  11. Asalam. Nak tanya sape name yg wakil philppines tu ek? harap dbalas. Saya dh lme crik tp x jmpe

    ReplyDelete
  12. malaysia tuu keturunan dari nabi ibrahim dn nabi yusof .........sebab itu malaysia itu ada yang kacak ........mmalaysia adalah bani jawi kturunan dari keturah

    ReplyDelete
  13. Bagi aku lelaki terkacak di asia
    1.JEPUN
    2.KOREA SELATAN
    3.TAIWAN
    4.FILIPINA
    5.VIETNAM
    7.THAILAND
    8.CHINA/HONG KONG
    9.MALAYSIA
    10.SINGAPURA
    11.LAOS
    12.KEMBOJA
    Baru betul...aku tengok dalam youtube ramai lelaki kacak usia muda dan macho...tengok la..ramai tidak tahu lelaki tidak ada gambar yang lagi hensem...macho..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails