Skip to main content

Gambar Terkini Aishwarya Rai di Cannes Tetap Mempersona!


Disebabkan mendapat kritikan yang pedas mengenai badannya selepas melahirkan anak perempuan pada bulan November lalu, ramai yang tertunggu-tunggu penampilan Aishwarya Rai. Walaupun dikritik teruk, dia tidak mengambil pusing kritikan itu, malah tampil berani bergaya di Cannes baru-baru ini.


Pada petang 25 Mei semalam, Aishwarya Rai menjadi tumpuan lensa kamera para jurugambar dan paparazi ketika melintasi kapet merah di acara Cannes premiere of Cosmopolis. Walaupun susuk badannya nampak memang berisi tetapi Aishwarya tetap mempesonakan.


Sehari sebelum itu iaitu pada 24 Mei 2012 Aishwarya Rai telah muncul di acara amfAR Cinema Against AIDS 2012.  Mengenakan pakaian sari bersulam emas dan disesuaikan dengan kolar Mandarin. Rambutnya disanggul tinggi di atas kepalanya dan dihiasi dengan jalur emas.
Wanita Tercantik di Dunia...ketika memenangi gelaran Miss World pada 1994


source: dailymail.co.uk

Comments

 1. berubah derastis banget ya tp tetep cantik ko

  ReplyDelete
 2. kalo dasarnya canti mau gendut apa kurus ya tetep aja cantik

  ReplyDelete
 3. ala..kejap je tu..nanti confirm kurus balik.

  ReplyDelete
 4. ala normal la 2 lps bersalin gemuk... lg pun baru brape bulan bersalin... jap lg mesti slim smula... even skrg pun still cun...

  ReplyDelete
 5. tu r cian gler kna kritik trok kot trsebar gmba die...bg r mase nk kurus SECARA SIHAT DAN SEMULAJADI bkn sng kot lein r operate kn?..nvr mind, i believe aishu will b back! ^^

  ReplyDelete
 6. dulu langsing , sekarang agak gemuk ..tapi tetap emzz :) teringat felm bollywod

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.