Skip to main content

Gambar Aishwarya Rai Kini Gemuk (9 gambar)






Beginilah nasib bekas wanita tercantik di dunia, pemenang Miss Universe, Aishwarya Rai yang kini sedang bergelut untuk kembali ke bentuk badan asalnya setelah melahirkan seorang bayi tidak lama dulu. Kebanyakan pihak di India mencemuh beliau sebagai 'menjatuhkan maruah India' di atas ketidakupayaan beliau untuk kembali kurus, disebabkan statusnya yang bukan sahaja selebriti terkenal di India, malah di dunia:














Comments

  1. huhuhu..gmokk na? :(

    ReplyDelete
  2. beauty in the eyes of beholderMay 19, 2012 at 7:32 PM

    gemuk gemuk pun still cantik!

    ReplyDelete
  3. nak cemuh sgt watpe.. bdn die kot.. budan badan org lain, media India ni x patut kot cemuh2 die.. ksian die.. alahai, normal la tu klu pompuan bdn naik after bsalin.. hmmm..

    ReplyDelete
  4. btl 2..tk kisah la bdn dye naik pn.....bdn dye bkn bdn org lain pn....g pn dye bru bsalin...tak patut btl dorng cemuh dye sampai cm 2.......

    ReplyDelete
  5. ala besa la badan pas beranak mmg nek. .jhat sngat la mnusia skrg. . pasal badan pun nak heboh2

    ReplyDelete
  6. gemok tnda bahagia, abishek pun x risau, x de la bini die jadi rebutan

    ReplyDelete
  7. Alah ! Ashwarya rai sje jea tue .. Tggu anak da besar sket ..cukup jagaan .. Sihat ..pandai la dye nak kuruskan balik ..banyak duit .. Bila2 jea ..tue yang dye xkisa sgt,bukan mcm dekat h0llyw00d ..anak baru lahir ,,da tehege2 nak jge badan ..anak 0rg lain yg jaga ..xb0le nak ikut sgt dunia Hiburan nie ..ape2pun ..bg sye ashwarya rai da berjaya menjadi se0rang selebriti dan menjadi se0rang ibu ..tggu jea kemunculan dye ..mne tau lsp nie ..lagi CUN ..hehehe :)

    ReplyDelete
  8. wah jadi gemuk yah sekarang,, tapi pesonanya masih tetap ada

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.