Friday, May 4, 2012

10 Artis Lelaki Korea Yang Berwajah Feminin







Artis-artis lelaki Korea memang terkenal kerana mempunyai rupa paras yang menawan dan kacak serta pelbagai stail fesyen yang menjadi ikutan anak2 remaja. Namun terdapat juga antara artis-artis lelaki ini yang ternyata mempunyai wajah yang feminin, malah kadang-kadang mengalahkan kecantikan wanita sendiri. Billyinfo mengumpulkan 10 Artis Lelaki Korea Yang Berwajah Feminin:


1. Ren NUEST



2. Kim Heechul Super Junior


3. Taemin SHINee


4. Kim Jaejoong


5. Kevin U-KISS


6. G-Dragon


7. Hyunseung B2ST


8. Sungjong Infinite


9. Youngmin Boyfriend


10. Jinyoung B1A4


Entri-Entri Berkaitan.....

15 comments:

  1. Saya sokong nombor 2 and 3..
    Apa2pun TAEMIN <3

    ReplyDelete
  2. em yg brwajah feminin ni mgkin kbyaknya bt surgery kot

    ReplyDelete
  3. heechul tu mmg original muka cmtu. xdek operation kot. tabik ar. and i agree for him being number 2. and taemin. hahaha

    ReplyDelete
  4. I'm fangirl of taemin,jaejoong,kevin and sungjong^^

    ReplyDelete
  5. jika laki muka cam pompuan.. that's NOT cool!!

    ReplyDelete
  6. Bila Heechul kuar dri army, mesti macho habes, x de dah muka shumel dy tu TT^TT

    ReplyDelete
  7. ada lagi satu la admin...yang nie memang top orang kata like a ladies....JANG KEUN SUK

    ReplyDelete
  8. i love g-dragonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dan lagi satu jangan cakap diorang buat sugery okeyyyy

    ReplyDelete
  9. Iya juga ya laki-laki tapi berwajah feminim jadi kelihatannya cantik seperti perempuan

    ReplyDelete
  10. kim sun woong lg mcm muka feminin..cer tgk drama ma boy..cute sgt(^~^)/

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails