Skip to main content

10 Artis Lelaki Korea Yang Berwajah Feminin







Artis-artis lelaki Korea memang terkenal kerana mempunyai rupa paras yang menawan dan kacak serta pelbagai stail fesyen yang menjadi ikutan anak2 remaja. Namun terdapat juga antara artis-artis lelaki ini yang ternyata mempunyai wajah yang feminin, malah kadang-kadang mengalahkan kecantikan wanita sendiri. Billyinfo mengumpulkan 10 Artis Lelaki Korea Yang Berwajah Feminin:


1. Ren NUEST



2. Kim Heechul Super Junior


3. Taemin SHINee


4. Kim Jaejoong


5. Kevin U-KISS


6. G-Dragon


7. Hyunseung B2ST


8. Sungjong Infinite


9. Youngmin Boyfriend


10. Jinyoung B1A4

Comments

  1. Saya sokong nombor 2 and 3..
    Apa2pun TAEMIN <3

    ReplyDelete
  2. em yg brwajah feminin ni mgkin kbyaknya bt surgery kot

    ReplyDelete
  3. heechul tu mmg original muka cmtu. xdek operation kot. tabik ar. and i agree for him being number 2. and taemin. hahaha

    ReplyDelete
  4. I'm fangirl of taemin,jaejoong,kevin and sungjong^^

    ReplyDelete
  5. jika laki muka cam pompuan.. that's NOT cool!!

    ReplyDelete
  6. Bila Heechul kuar dri army, mesti macho habes, x de dah muka shumel dy tu TT^TT

    ReplyDelete
  7. ada lagi satu la admin...yang nie memang top orang kata like a ladies....JANG KEUN SUK

    ReplyDelete
  8. i love g-dragonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dan lagi satu jangan cakap diorang buat sugery okeyyyy

    ReplyDelete
  9. Iya juga ya laki-laki tapi berwajah feminim jadi kelihatannya cantik seperti perempuan

    ReplyDelete
  10. kim sun woong lg mcm muka feminin..cer tgk drama ma boy..cute sgt(^~^)/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.