Skip to main content

Roller Coaster Untuk Pasangan Bogel


Di Essex, England sejumlah 102 orang lelaki dan wanita (51 pasangan) nekad bertelanjang bulat dalam usaha mereka untuk memecahkan rekod menaiki roller coaster secara berbogel.

Kesemua 102 orang lelaki dan wanita yang terdiri daripada pelbagai peringkat umur ini tidak melakukan hubungan intim. Mereka datang di taman tema Adventure Island, di Southend naik rollercoaster, ingin mengukir sejarah dan masuk world record.


Ternyata usaha mereka ini berhasil memecahkan rekod lama, yang dicipta oleh 22 orang lelaki dan wanita bogel yang menaiki rollercoaster di taman bermain Alton Towers, di Staffordshire pada 2004.


p/s: so ada sesapa ke yang teringin nk join skali? hohoho


sumber: http://mforum.cari.com.my

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.