Skip to main content

Kecantikan Ratu Arab Saudi


Kita semua tahu Angelina Joli dan Aishwarya Rai dikenali sebagai wanita tercantik di dunia, itupun kerana mereka adalah selebriti. Tetapi menjadi selebriti, bukanlah bermaksud mereka paling cantik di dunia. Kecantikan, sesuatu yang subjektif...kata orang puteh, 'beauty lies in the eyes of the beholder'. Setelah melihat gambar-gambar di bawah ini, anda pasti kagum dan menyukai wajah unik Ratu Saudi Arabia, Queen Fathima Kulsum Zohar Godabari. 


Info Ringkas Queen Fathima Kulsum Zohar Godabari :
 • Fathima Kulsum Zohar Godabari sebelum ini merupakan puteri diraja kerajaan Arab Saudi, dan kini telah ditabalkan sebagai Ratu rasmi kerajaan Diraja Arab Saudi. 
 • Beliau baru sahaja memperoleh MBA daripada universiti di UK dan kini sangat aktif dalam badan-badan kebajikan yang ditubuhkan khas bagi menjaga kebajikan wanita-wanita Arab.
 • Baru-baru ini, beberapa gambar yang memaparkan wajah Queen Fathima tanpa memakai niqab diwajahnya telah tersebar di internet, memaparkan kecantikan sebenar ratu ini.
sumber: http://www.blog.oneclickhappiness.com, http://earabgirls.com

Comments

 1. MEMANG sangat lawa...
  http://zubir5588.blogspot.com/2012/04/berita-mati-ketika-berhubungan-sulit.html

  ReplyDelete
 2. ni cantik sbb mekap tebal & pakai bulu mata palsu so tak bole nak kata natural beauty

  ReplyDelete
 3. make up 1 kg & tak da natural beauty.

  ReplyDelete
 4. too bad arabian make up mmg tebal mcm tue... but if we look at her features im sure shes naturally beautiful too.

  ReplyDelete
 5. Besa ja... emm, boleh lah.

  ReplyDelete
 6. Wah.. Perkongsian yang sangat menarik. Tq admin.. Tips Awet Muda

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.