Skip to main content

Asrama Terkotor di Dunia







Sanggupkah anda tinggal di tempat sebegini? Jangan terkejut kerana sememangnya terdapat mereka-mereka yang 'sangat selesa' tinggal di kawasan ini.


Gambar-gambar ini merujuk kepada asrama pekerja lelaki di negara China. Bagaimana mereka mampu dan boleh bertahan tinggal di tempat seperti ini? Tak terbayang. Dahsyat sungguh!

 

sumber: http://mynewshub.my


Comments

  1. dasyat...mcm tinggal dalam tong sampah ja..

    ReplyDelete
  2. huhuu.. org cina mmg mcm nie kot.. cina yg tnggl kat m'sia camnie gak.. huhuuu.. x snggup nak masuk blik dorg ms dok kat asrama dlu.. semak, bersepah dan mcm2 lg la.. kotorrr..

    ReplyDelete
  3. ada sedikit persamaan dgn kawasan perkampungan air d sembulan yg air langsung tdk kelihatan lg. cuma sampah saja yg ada d permukaan

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.