Skip to main content

Melawat Taman Tema Angry Bird Land di China

Angry Bird Land dibina dengan latar belakang permainan popular Angry Bird, antaranya mempunyai papan gelongsor, tempat permainan berpasir dan berbumbung serta pelbagai lagi hiburan bertemakan Angry Bird.

Di taman tema ini, pengunjung bukan sahaja ditayangkan dengan watak-watak Angry Bird menerusi filem dan rancangan televisyen, malah boleh mendapatkan kostum-kostum Halloween, buku resepi, permainan dan pakaian bertemakan permainan popular tersebut.Selain di China, beberapa buah taman tema Angry Bird akan turut dibina di seluruh dunia, dengan yang terbaru akan dibuka di Finland pada pertengahan tahun ini.

sumber: utusan malaysia, google image

Comments

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.