Skip to main content

Gambar Terkini Proton Prevé Dengan Warna Fire Red, Solid White, Silver dan Blue Lagoon!


Semakin menuju ke tarikh pelancarannya (dijangka awal April ini dan mengikut kata seorang Proton dealer tarikh sebenar pada 15 April ini), semakin banyak imej-imej model terbaru Proton ini 'leak' di internet. Bagi yang belum tahu, model P3-21a ini dikenali dengan nama Proton Prevé. Berikut di bawah ini dikumpulkan beberapa gambar Proton Prevé dengan pilihan warna hampir lengkap iaitu Fire Red, Solid White, Blue Lagoon dan Genetic Silver...cuma yang belum ada warna Elegant Brown dan Tranquility Black. Cekidout...


sumber gambar: sumber 1, sumber 2sumber gambar: sumber 1, sumber 2


Comments

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.