Skip to main content

Artis KOREA Paling Cantik Secara Semulajadi (without Surgery)





Pelakon Ku Hye Sun baru-baru ini dipilih sebagai artis Korea No. 1 paling cantik secara semulajadi oleh peminat Sepanyol melalui satu undian yang dilakukan di sebuah laman web hiburan di Sepanyol.

Laman web itu melakukan kajian yang meminta pengunjungnya mengundi gadis paling cantik di Korea tanpa pembedahan plastik dan Ku menduduki tempat pertama dengan 32.08 peratus undi.

Song Hye Kyo di tangga ke-2 dengan 27.09 peratus undi dan Shin Min Ah menduduki tempat ketiga dengan 12.13 peratus undi. Kedua-dua Lee Min Jung dan Son Ye Jin menduduki tempat keempat dengan 10.24 peratus undi.


1. Ku Hye Sun


2. Song Hye Kyo


3. Shin Min Ah


4. Lee Min Jung


4. Son Ye Jin


6. Go Ah Ra
   
    

Keputusan undian:
 source: http://loveghs.wordpress.com

Comments

  1. song hye kyo byk wat plastic surgery la . apa daa tempat mngundi 2 bukn nk check kelayakan betul3x

    ReplyDelete
  2. betul2. song hye kyo buat platstic surgery.try la search gambar die lame2..artis korea ni,sume plastic la.x ya nak caye sgt cantik nye tu.even yoona snsd pun buat hidung die tawww.

    ReplyDelete
  3. wahh ..Minat Ku Hye Sun dari BOF lagi ..comeyy la dye <3

    ReplyDelete
  4. son ye jin sgt cntik..suka tgk dlm running man.^_^

    ReplyDelete
  5. lee minjung kalah?
    adoi

    http://lai-journeyoflife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. ku hye sun mmg cantik n cute....natural beauty

    ReplyDelete
  7. goo hye sun mmg natural beauty... huhu^^

    ReplyDelete
  8. semua cantik. :) the natural look is better.

    ReplyDelete
  9. wowowwwww.......x sia2 mint ku hye sun...terbaik!!!

    ReplyDelete
  10. Btol tu T-Kah......tak sia2...

    ReplyDelete
  11. betul bangettttttttttttttttt koo hye soon tercantik multitalenta banget.............

    ReplyDelete
  12. mkshx udh dukung koo hye soonx............

    ReplyDelete
  13. suke shin min ah..die nmpk smulajdi cantik..muke die lg lawa kalau x mekap.

    ReplyDelete
  14. Shin min ah xplastik surgery muka.tp die buat tulang rusuk yg pling bwah nk bg badan nmpak s shape

    ReplyDelete
  15. semua yang coment ni cakap artis korea buat sugery padahal tak buat main tuduh je.......

    ReplyDelete
  16. ku hye sun mmg patut dapat tenpat1 sbb die mmg cantik+comel !!FOREVER LOVE BOYS OVER FLOWER

    ReplyDelete
  17. lee min jung,favoritku,cool,manis,ramah,cantik

    ReplyDelete
  18. song ji hyo patut adaaaaa

    ReplyDelete
  19. mane song ji hyo ??

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.