Skip to main content

10 Lelaki Botak Paling Seksi di Dunia

Kebanyakan lelaki sangat risau mereka menjadi botak, dan sanggup menghabiskan beribu-ribu ringgit untuk membuat rawatan rambut dan transplant, yang mana kebanyakannya tidak berhasil. Jika anda mengambil inspirasi dari mereka-mereka di bawah ini, anda boleh mengembalikan keyakinan diri anda, menjimatkan wang dan berbangga dengan kebotakan anda. Berikut adalah 10 lelaki botak paling seksi di dunia:


1. Bruce Willis


2. Andre Agassi


3. Michael Chiklis


4. Samuel L Jackson


5. Sean Connery


6. Patrick Steward


7. LL Cool J


8. Michael Jordan


9. Vin Diesel


10. Jason Statham

source: http://kaizan28.hubpages.com


Comments

 1. sorg pun den xkenal....huk3...nmpk sgt den dok dlm hutan amezon...wakakakakak

  ReplyDelete
 2. sokong vin diesel.. :) utk yg muda..
  yg tua sokong sean connery! hoo

  ReplyDelete
 3. malaysia punya?? ridzuan hashim ok kot..hahaha

  ReplyDelete
 4. Patrick Steward itu pemain X-man bukan yah ??

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.