Skip to main content

Menakjubkan, Lelaki Punyai 3 Kaki, 2 Zakar

 
 
 
 
 
Inilah dia Fracisco Lentini.. lelaki berkaki tiga yang lahir pada tahun 1889 dan meninggal dunia pada 1966. Dilahirkan dengan 3 kaki, 16 jari kaki dan 2 alat kelamin yang berfungsi secara normal dan aktif.


Semenjak lahir, dia dijaga oleh seorang mak ciknya setelah ibu bapanya sendiri tidak dapat menerima kenyataan bahawa mereka melahirkan seorang anak cacat. Namun, dia diserahkan ke rumah orang upaya kemudiannya. Pada usia 8 tahun, dia diambil bekerja di sarkas sehinggalah berkahwin dan mempunyai 4 orang anak dan meninggal dunia pada 22 September 1966.

sumber: wikipedia

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.