Saturday, February 25, 2012

Cara Paling Berkesan Mengajar Kanak-Kanak Masa Kini Hafal A.B.C







Hmm zaman dah berubah, so cara mengajar anak-anak kecil membaca juga perlulah berubah...kalau dulu bolehlah guna 'A' untuk Ayam, 'F' for father...tapi kini mungkin kena ubah sikit; "A" for Apple atau 'F' for Facebook ke...barulah senang kanak-kanak nak faham...tak gitu?






Entri-Entri Berkaitan.....

5 comments:

  1. bagus lah bagi idea kat ckgu muda zaman skg cam ner nak ngaja abc kat budak2 zaman skg...

    ReplyDelete
  2. bolehla nanti guna kat sekolah..hahaa

    ReplyDelete
  3. Salam Tuan Punya Blog,

    Saya nak minta izin copy paste image kat atas tu kat blog saya ye.. saya akan credit Billyinfo kay..

    Regards,
    Naf9091
    nafnaf9091.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Aku nk tnye bhgian Z zorpia?? aku x tau ape tuh atau aku makin tua...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails