Skip to main content

Cara Paling Berkesan Mengajar Kanak-Kanak Masa Kini Hafal A.B.C







Hmm zaman dah berubah, so cara mengajar anak-anak kecil membaca juga perlulah berubah...kalau dulu bolehlah guna 'A' untuk Ayam, 'F' for father...tapi kini mungkin kena ubah sikit; "A" for Apple atau 'F' for Facebook ke...barulah senang kanak-kanak nak faham...tak gitu?





Comments

  1. bagus lah bagi idea kat ckgu muda zaman skg cam ner nak ngaja abc kat budak2 zaman skg...

    ReplyDelete
  2. bolehla nanti guna kat sekolah..hahaa

    ReplyDelete
  3. Salam Tuan Punya Blog,

    Saya nak minta izin copy paste image kat atas tu kat blog saya ye.. saya akan credit Billyinfo kay..

    Regards,
    Naf9091
    nafnaf9091.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Aku nk tnye bhgian Z zorpia?? aku x tau ape tuh atau aku makin tua...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.