Friday, January 6, 2012

Hobi Berpura-Pura Mati Buatkan Lelaki Ini Terkenal






 Hanya kerana impiannya untuk berlakon filem dan drama TV tidak kesampaian, seorang lelaki mempunyai cara aneh untuk dia menjadi terkenal; iaitu dengan berlakon berpura-pura mati. 


Chuck Lamb, 48, yang di gelar 'orang mati' mungkin mempunyai hobi paling aneh iaitu : pura-pura mati. Tidak cukup hingga di situ, dia juga merakamkan semua adegan kematiannya dalam bentuk foto dan video dan disiarkan di websitenya sejak tahun 2005.

Kerana hobi yang aneh ini,website miliknya dikunjungi oleh lebih 32 juta orang dan menarik perhatian stesen TV untuk mengundangnya.


Ironinya, impian lelaki ini untuk menjadi bintang filem terkenal menjadi kenyataan dengan hobinya yang gila-gila ini.


Lagi gambar-gambar menarik:















source:http://www.sarajevo-x.com, www.deadbodyguy.com


Entri-Entri Berkaitan.....

9 comments:

  1. macam2 dia org ni.... kelakar pun ada gak... layan je :P

    ReplyDelete
  2. kreatif betul. last2 dia jadi terkenal gak. :D

    ReplyDelete
  3. takde hobi lain ker?-_-'

    ReplyDelete
  4. mcm shin chan plak kan main pura2 jadi mayat..hahahha!!!

    ReplyDelete
  5. xde koje btoi lelaki nie . tapi sebaik kreatif

    ReplyDelete
  6. Xsabo masuk Nerake la tu..haha

    ReplyDelete
  7. boleh tiru ni

    pura pura mati

    pastu post kat blog pasti ramai yang view

    blog kita kan

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails