Friday, January 27, 2012

Beginilah Taman Tema di Korea Utara Yang Amat Menyedihkan






Sadis betol...beginilah keadaan sebuah taman tema di Korea Utara, sebuah negara komunis yang masih ketinggalan dalam serba serbi.


Bayangkan bagaimana taman tema ini mampu bertahan sehingga ke hari ini, dengan bilangan pengunjung yang semakin merosot disamping peralatan usang yang terdapat di sini. Lihatlah permainan yang sudah berkarat, tidak terurus, lengang dan yang paling membimbangkan, ia mungkin membahayakan para pengunjungnya.

Li




sumber:http://www.gempak.org/

Entri-Entri Berkaitan.....

5 comments:

  1. wahhh... ni dh leh wat seekers entiti nya show ni... tajuk "fun fair hantu"...

    ReplyDelete
  2. kesiannya...diorang x minat tu seme kot...diorang minat artis k pop jer

    ReplyDelete
  3. rasenyer sesuai buat citer zombi kat situ...hahahaha....

    ReplyDelete
  4. tempat ni dah lama tutup kot. kemudian ada pihak lain yg take over tempat ni uruskan 'asal boleh' je ..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails