Sunday, January 1, 2012

10 Artis Wanita Tercantik Malaysia (versi Harian Metro)





Akhbar Harian Metro baru-baru ini menjalankan sebuah survey untuk mencari 10 artis wanita tercantik Malaysia berdasarkan sistem undian daripada pembaca akhbar itu. Undian berkenaan diadakan selama tiga bulan bermula 2 Oktober dan berakhir 31 Disember 2011 dengan sebanyak 500 000 undian diterima. Berikut adalah keputusan undian itu:

1. Ayu Raudhah (115,000 undian)


 2. Neelofa Mohd Noor (85,300 undian)


 3. Rozita Che Wan (85,272 undian)


 4. Nora Danish (84,868 undian)


 5. Natasha Hudson (84,441 undian)


 6. Diana Danielle (84,098 undian)


 7. Lisa Surihani (81,920 undian)


 8. Siti Nurhaliza (81,555 undian)


 9. Maya Karin (7,405 undian)


 10. Maria Farida (3,715 undian)


Amacam, korang agree tak dengan hasil survey ni? Kalu tak, jom tengok versi Billy Info punya ranking : 20 Artis Malaysia Paling Cantik




Entri-Entri Berkaitan.....

28 comments:

  1. erk... tak suke rozita che wan..hahaha

    ReplyDelete
  2. eii .. ptotnye nora DANISH YG menang ..

    ReplyDelete
  3. cntik sbb make over je pn

    ReplyDelete
  4. rozita che wan??
    huhu..
    lisa surihani n nora danish ptot atas..
    hehe

    ReplyDelete
  5. Sape undi ni? Tak leh jadi juri... suke lisa, fazura, rita. Nora comel

    ReplyDelete
  6. yg penting kesemua diatas adalah fake..

    ReplyDelete
  7. Kenapa xde Juliana Even ngan Erin Malik?


    SILA KUNJUNGI http://taboocollection.blogspot.com DAPATKAN PELBAGAI PAKAIAN FESYEN KOREA.

    ReplyDelete
  8. ak mnat sgt lisa

    ReplyDelete
  9. tasha shila mana?

    ReplyDelete
  10. rozita che wan???no no no..makeup lebih..

    ReplyDelete
  11. eweh nu gelis deui kitu? ning garoreng awewe malaysia teh..

    ReplyDelete
  12. yang comel nape sume kat bwh neelofa gan rozita bkn cun sgt ponnn lisa ngan diana lgi cunnnnn bru prsn mna ixara aishah klauh dia grenti semua klah klau aq undi no 1.diana 2.lisa 3.ayu raudah 4.nora danish 5.maya karin 6.siti nur haliza 7.neelofa 8.maria farida 9.natasya 10.rozita tpi sory laaa aq x undi membazir msa diit dn lain2.....betullll x sape ska kt ixara tande like

    ReplyDelete
  13. fazura..erra mna ek?ptt erra pun ada..

    ReplyDelete
  14. ayu raudah tu sapa??x kenal pun... la x lawa...lawa lagi fazura..

    ReplyDelete
  15. tak cantik pung tua2

    ReplyDelete
  16. siti saleha xda??dia cntik kot..

    ReplyDelete
  17. Sye xstuju wawa zainal mane?, ,rozita che wan tak layak kot kat situ,, ,hmm,

    ReplyDelete
  18. Era fazira mane ??
    Era fazira lah wanita tercantik di dunia

    ReplyDelete
  19. fazura,juliana evans,emma maembong,tiz zaqyah,siti saleha,maya karin,erra fazira,rita rudaini...ni la taste gua...

    ReplyDelete
  20. ziana zain x de ponnn.. dia cantik abadi kot.. sampai ke tua...

    ReplyDelete
  21. Izara aishah,fazura,tasha shilla mana?

    ReplyDelete
  22. Izara aishah ngan tasha shilla x de pon

    ReplyDelete
  23. artis tercantik kat malaysia pun kalah dengan indonesia rupe die biase-biase je,,
    tapi saye suke erra fazira,, cantik,, ngpe tak masuk,,,,saye fans erra dari Indonesia

    ReplyDelete
  24. Nora dgn lisa ptut atas.. Rozita dgn farida biase je, juliana evan x de pun asl rozita semak nie?

    ReplyDelete
  25. Fazura yg hot meletop tu pon x de..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails